A.J. Riooltechniek

A.J. Riooltechniek

KvK nummer 34316123
Raasdorperweg 185E, 1175 KV Lijnden
( 5 reviews)
Nu gesloten

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Waarom kiezen voor ons?

Waarom A.J. Riooltechniek?

  • 24-uur service bij verstoppingen!
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf.
  • Wij bieden 100% garantie op onze werkzaamheden!

Doet spoedklussen Mobiele pin aanwezig


Over A.J. Riooltechniek

A.J. Riooltechniek is al jarenlang dé rioolspecialist in de Randstad. Al onze specialisten zijn heel ervaren met het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en de riolering! Wij beschikken bovendien over de meest moderne apparatuur in de branche en lossen elke verstopping snel en vakkundig op. En dat altijd tegen een scherp tarief en een uitstekende service!


Werk & Regio

Werkzaamheden


Het werkgebied van A.J. Riooltechniek

A.J. Riooltechniek is werkzaam in 676 plaatsen in Nederland.
Amsterdam
Volendam
Edam
Monnickendam
Katwoude
Marken
Lees meer

Reviews A.J. Riooltechniek

M. S. schreef op 06 oktober 2022 (bron: Google)
Ik ben heel goed geholpen door AJ Riooltechniek. Vanmorgen raakte mijn doucheputje gestopt. Gelijk gebeld naar loodgieter.nl en een afspraak gemaakt dat er in de middag nog een loodgieter langs zou komen. Fu van AJ Riooltechniek was netjes optijd en heeft het probleem snel opgelost plus veel extra informatie gegeven over de leidingen in ons huis en overig badkameradvies. De prijs was van te voren afgesproken en klopte precies. Top!!
T. schreef op 24 september 2022 (bron: Google)
Beste rioolontstopper met verstand van zaken. Niet alleen het euvel oplossen maar ook onderzoek en advies. Reparatie (volledige vervanging) was meer dan goed uitgevoerd. En de medewerkers zijn hele prettige mensen.
T. C. schreef op 14 september 2022 (bron: Google)
Vandaag bezoek gehad van twee mannen van AJ riooltechniek voor een breuk in de afvoer naar het riool door een verzakking. Eerder had ik al telefonisch contact gehad met de eigenaar en die deed een prijsopgave n.a.v. mijn probleem met de afvoer. Van dit bedrag is na reparatie niet afgeweken en er is niet gerommeld met de prijs ook al moesten de jongens iets ophalen en was het probleem iets groter dan ze hadden voorzien (het gegraven gat was te klein en moest worden vergroot). De technici die bij ons bezig waren waren correct en beleefd. Mocht er weer iets zijn dan zal ik AJ riooltechniek meteen nog een keer vragen. Bedankt voor de goed afgewerkte klus.
R. L. schreef op 12 september 2022 (bron: Google)
Zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Let op de vanaf prijs die op de website staat. Uiteindelijk betaal je bijna de dubbele prijs. Verder werden we geholpen door een heel klantonvriendelijke en brutale man. Hij kwam helemaal niet proffessioneel over en kwam haastig over bij het vragen van het voldoen van de factuur. Kortom, niet aan te raden!
M. V. G. schreef op 13 juni 2022 (bron: Google)
Mijn ervaring met aj riooltechniek was zeer positief. Verstopping van de badkamer en de keuken hebben ze zeer vakundig opgelost. de prijs werd mijn van tevoren aangegeven en was uiterstst schappelijk. Mika van groenigen Amsterdam

Waarom A.J. Riooltechniek?

  • 24-uur service bij verstoppingen!
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf.
  • Wij bieden 100% garantie op onze werkzaamheden!

Keurmerken

Openingstijden A.J. Riooltechniek

Maandag
07:00 - 19:00
Dinsdag
07:00 - 19:00
Woensdag
07:00 - 19:00
Donderdag
07:00 - 19:00
Vrijdag
07:00 - 19:00
Zaterdag
07:00 - 19:00
Zondag
07:00 - 19:00