Logo van Aircoshop24

Aircoshop24

12 reviews
Waarom Aircoshop24
 • Service en kwaliteit hoog in het vaandel
 • Professionele installateurs

Over Aircoshop24

Uw tevredenheid is ons doel!

Uw Betrouwbare Partner voor Airconditioning Installaties


Welkom bij Aircoshop24, het F-gassen gecertificeerde installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in airconditioningapparatuur. Of u nu op zoek bent naar verkoeling in uw woon- of werkomgeving, wij bieden hoogwaardige airco's en aircoolers die zorgen voor een aangenaam klimaat. Onze installaties zijn niet alleen efficiënt in het koelen, maar beschikken ook over een ingebouwde warmtepomp voor verwarming. Dit betekent dat u energiezuinig kunt verwarmen door gebruik te maken van de buitenlucht, wat bijdraagt aan een duurzame leefomgeving.


Mocht u echter hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze, volg dan onze vier eenvoudige stappen om tot een weloverwogen beslissing te komen:


Stap 1: Meten is Weten

Het begint allemaal met het in kaart brengen van uw woon- of werkomgeving. Onze experts kunnen een grondige meting uitvoeren om de optimale plaatsing en benodigde capaciteit van de airco te bepalen.


Stap 2: Welke Airco Past bij Mij?

Op basis van de metingen en uw specifieke wensen, adviseren wij u over de airco die het beste aansluit bij uw behoeften. We houden rekening met factoren zoals ruimte, energie-efficiëntie en geluidsniveaus.


Stap 3: Samen Plannen

Na het kiezen van de juiste airco, werken we samen met u aan een gedetailleerd installatieplan. We nemen uw voorkeuren en eventuele specifieke vereisten mee om ervoor te zorgen dat de installatie soepel verloopt.


Stap 4: De Airco Installeren

Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige installatie van uw airco. We streven naar perfectie en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt voordat we vertrekken.


Uw tevredenheid is ons doel!


Bij Aircoshop24 streven we ernaar om u tevreden te stellen, zowel op korte als lange termijn. We begrijpen dat een airco jaren probleemloos moet functioneren, daarom bieden we uitgebreide garanties op onze producten. Daarnaast verzorgen we ook onderhouds- en reparatiediensten, zodat uw installatie altijd in optimale conditie blijft.


Is uw airco verouderd en toe aan een upgrade? Geen zorgen, ons team staat klaar om u van dienst te zijn. We leveren hoogwaardige service en kwaliteit, waarbij we pas vertrekken als u volledig tevreden bent. Onze professionele installateurs worden voortdurend bijgeschoold in de nieuwste technieken, waardoor we u deskundig advies kunnen geven en de beste oplossingen kunnen bieden.


Heeft u behoefte aan onderhoud, is uw installatie defect of werkt uw systeem niet meer? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze servicegerichte benadering staat garant voor snelle respons en probleemoplossing. Vul eenvoudigweg het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk reageren.


Kies voor Aircoshop24, uw betrouwbare partner voor de perfecte installatie en service van uw airconditioning.

Diensten

Werkgebied

Reviews Aircoshop24

Bedrijfsgegevens
 • KvK nummer 61330620
 • Woenselsestraat 352B
  5623 EG Eindhoven
Openingstijden
 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten
Merken

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!