Terug naar diensten

Assistent bij Ontruiming


Assistent bij ontruiming


Het werk van een deurwaarder wordt er niet makkelijker op als hij voor een gesloten deur staat. Toch is dat vaak het geval. Als je dit in de toekomst wilt voorkomen en op een snelle, effectieve manier je dagelijkse afspraken langs wilt lopen, is het handig om bij bepaalde afspraken een slotenmaker in de hand te nemen. Hij heeft de apparatuur om snel een slot te kunnen openen, zonder het slot zelf of de deur te beschadigen.


Deur openen incassobureau


De hoofdtaak van een incassobureau bestaat uit het innen van vorderingen. Er zijn schulden gemaakt en niet betaald, en nu moet daar logischerwijs op gereageerd worden. Een deurwaarder heeft dus het recht om zich toegang te verschaffen tot de woning van een schuldenaar, wanneer deze herhaaldelijk in gebreke is gebleven. Tegelijkertijd is het belangrijk om op een efficiƫnte, professionele wijze te werk te gaan. Wachten voor een gesloten deur is dan natuurlijk niet gewenst. Buren kunnen zich met de situatie gaan bemoeien, of andere moeilijkheden kunnen optreden. Bij Mygo kun je snel ervaren slotenmakers inschakelen, die je bij kunnen staan in die eerste stap.


Als je zelf aan een deur gaat knutselen, loop je het risico om het slot en de deur te beschadigen. Het is veel makkelijker om een ervaren slotenmaker aan je zijde te hebben. Hierdoor bespaar je later ook eventuele reparatiekosten en voorkom je verdere ergernis met de schuldenaar.

     


Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!