Logo van Bastasol Zonwering & Outdoor Living B.V.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living B.V.

6 reviews
Waarom Bastasol Zonwering & Outdoor Living B.V.
 • Oplossingen op maat zijn bij ons standaard
 • Beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs

Over Bastasol Zonwering & Outdoor Living B.V.

Bastasol Zonwering & Outdoor Living biedt een scala aan diensten en producten om uw buitenruimte comfortabel en functioneel te maken. Hier zijn de zeven zekerheden van Bastasol:


Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent: Klanttevredenheid staat voorop bij Bastasol. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met onze producten en diensten.


Ons werk is onze passie: Bij Bastasol hebben we een passie voor ons werk. We zetten ons in om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen.


Wij denken graag met u mee: Ons team van specialisten staat klaar om met u mee te denken. We luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden advies en oplossingen die perfect bij uw situatie passen.


Oplossingen op maat zijn bij ons standaard: Bij Bastasol geloven we in maatwerk. Elke situatie is uniek en verdient een oplossing op maat. Onze specialisten zullen de tijd nemen om uw specifieke vereisten te begrijpen en een oplossing te creëren die perfect aan uw behoeften voldoet.


Beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs: Bij Bastasol streven we naar de beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs. We begrijpen dat uw budget belangrijk is en zorgen ervoor dat u waar krijgt voor uw geld zonder concessies te doen aan de kwaliteit.


Na levering blijven wij aanspreekbaar: Ons werk houdt niet op na de levering van onze producten. We blijven aanspreekbaar voor eventuele vragen, opmerkingen of problemen die u kunt tegenkomen. We streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden, zelfs na de aankoop.


Wij doen wat we beloven: Bij Bastasol hechten we waarde aan betrouwbaarheid en transparantie. We doen wat we beloven en streven naar een hoog niveau van integriteit in al onze interacties met klanten.


Bastasol is trots op zijn reputatie en biedt kwaliteit, productkennis, garantie en nazorg voor al zijn producten, waaronder zonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie, horren en rolluiken.

Diensten

Werkgebied

Reviews Bastasol Zonwering & Outdoor Living B.V.

Bedrijfsgegevens
 • KvK nummer 57222991
 • Lagedijk 563565
  3084 LC Rotterdam
Openingstijden
 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 10:00 - 16:00
 • Zondag Gesloten
Brancheorganisaties
Romazo Garant
Merken
Luxaflex
Velux
Verosol
Somfy
Alulux
Swela
Unilux
Stobag
Heroal
Zonnelux
SunCircle

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!