Logo van Bouwmaster Rotterdam

Bouwmaster Rotterdam

7 reviews
Waarom Bouwmaster Rotterdam
 • Jouw wensen voorop!
 • Garantiewerk en tevredenheid

Over Bouwmaster Rotterdam

100% betrokkenheid = 100% tevredenheid

Bouwmaster Rotterdam: Jouw Betrouwbare Bouwpartner


Met meer dan 15 jaar ervaring is Bouwmaster Rotterdam een toonaangevend bouwbedrijf dat hoogwaardige diensten aanbiedt aan zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Onze focus ligt op het realiseren van jouw droomhuis en het leveren van tevredenheid door middel van nauwe samenwerking, garantiewerk en deskundigheid.


Samenwerking op Maat

Bij Bouwmaster Rotterdam geloven we in een persoonlijke aanpak. In nauwe samenwerking met onze ontwerpers en binnenhuisarchitecten zorgen we ervoor dat jouw wensen tot in de kleinste details worden verwerkt in het bouwproject. Of je nu een zakelijke klant bent die een commerciële ruimte wil verbouwen of een particuliere klant die zijn huis wil renoveren, wij zetten ons in om aan al jouw verwachtingen te voldoen.


Garantiewerk & Klanttevredenheid

Bij Bouwmaster Rotterdam staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. We benaderen ieder bouwproject met de grootste zorg en betrokkenheid, zodat we je kunnen bieden waar je naar verlangt en waar je blij van wordt. Ons motto is dan ook: "100% betrokkenheid = 100% tevredenheid". Met onze ervaring en expertise streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en een resultaat te leveren waar je trots op kunt zijn.


Uitgebreide Diensten

Bouwmaster Rotterdam biedt een breed scala aan diensten om aan al jouw bouwbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om dakopbouw, aanbouw, technische inrichting, verbouwing, elektra, betegeling, loodgieterswerk, dakbedekking, stukadoorswerk, spuitwerk, staalwerk of infrastructuur, onze ervaren vakmannen nemen al jouw wensen mee in het bouwproject. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in renovatie en preventief onderhoud, zoals het installeren van dakramen, kozijnen, deuren en plafonds. Met onze deskundigheid en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat jouw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.


Specialisaties in Glasvezelnetwerken en Ondergronds Onderhoud

Naast onze bouwdiensten zijn we ook gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken en het verzorgen van ondergronds onderhoud. Met ons ervaren en toegewijde team kunnen we deze taken vlot en efficiënt uitvoeren. Dankzij onze uitgebreide ervaring, brede kennis en doorzettingsvermogen kunnen we jou voorzien van hoogwaardige oplossingen op het gebied van glasvezelnetwerken en ondergrondse infrastructuur.


Kies Bouwmaster Rotterdam als jouw betrouwbare bouwpartner in de regio Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw bouwproject.

Diensten

Werkgebied

Reviews Bouwmaster Rotterdam

Bedrijfsgegevens
 • KvK nummer 76381609
 • Van Helmontstraat 10A
  3029 AB Rotterdam
Openingstijden
 • Maandag 09:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:00 - 18:00
 • Woensdag 09:00 - 18:00
 • Donderdag 09:00 - 18:00
 • Vrijdag 09:00 - 18:00
 • Zaterdag 10:00 - 16:00
 • Zondag Gesloten

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!