Direct hulp
Terug naar diensten
Alles over CV ketels

Alles over CV ketels

Bij MyGo vind je alles wat jij moet weten op het gebied van centrale verwarming, ketels, onderhoud, reparatie en installatie te maken heeft. Wij leveren door het hele land de beste en meest betrouwbare vakmannen. Waar je je in Nederland ook bevindt, er zijn altijd meerdere CV ketel experts in jouw regio aanwezig. Hier vind je altijd dè oplossing voro problemen in jouw verwarmingsketel of andere klussen in of om huis. Geen klus is ons te klein of te groot!

Laat uw CV ketel onderhouden

Zo lang je ketel goed werkt, lijkt onderhoud niet zo belangrijk. Het lijkt immers zo vanzelfsprekend dat je je woning kunt verwarmen en CV ketels hebben vaak een lange levensduur. Dit is prettig, aan de andere kant onhandig want de ontwikkelingen binnen de verwarmingswereld gaan snel. Er zijn veel nieuwe soorten verwarmingsketels op de markt gebracht zoals de HR ketel of de combiketel. Deze hoge rendement ketels zijn in vergelijking met de oude ketels zo ontzettend zuinig dat het vaak makkelijk uit kan om die oude CV ketel te vervangen. Je kunt hiermee enorm besparen op je stookkosten! Het regelmatig onderhouden van de gewone CV-ketels zorgt ook dat deze zo zuinig mogelijk blijft draaien. Wat zowel scheelt in de stookkosten als ook de belasting van het milieu. Wacht daarom niet te lang en laat jouw ketel onderhouden door een monteur van MyGo! Dit kan met een losse onderhoudsbeurt of controle. Je kunt er echter ook voor kiezen een onderhoudscontract af te sluiten.

Een nieuwe of vervangende ketel nodig?

De monteurs van MyGo kunnen alle bekende merken (o.a. Intergas, Nefit, Vaillant, Ferroli en Remeha) leveren en plaatsen tegen scherpe tarieven. Wil je een nieuwe CV ketel laten plaatsen? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs. Ook voor reparatie of een vervangende ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs hebben beschikking over moderne meet- en herstelapparatuur, daarom zijn zij in staat om problemen snel te signaleren en te herstellen. Doordat onze experts beschikking hebben over een bedrijfsauto met daarin nagenoeg alle serviceonderdelen kunnen zij vaak in één bezoek jouw CV ketel repareren, installeren of vervangen. Kijk eens rond op onze site of vraag gerust meer informatie aan!

Vloerverwarming

Ook voor alle klussen rondom vloerverwarming kun je de monteurs van MyGo inschakelen. Als jouw vloerverwarming niet meer goed werkt, dan repareren wij die zonder problemen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor het onderhouden van de vloerverwarming. Het periodiek spoelen en reinigen van een vloerverwarmingsinstallatie zorgt voor een flinke energiebesparing en een langere levensduur. Ook voor de aanleg van vloerverwarming kan je rekenen op de vakmannen van MyGo. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact op voor een afspraak bij jou op locatie.

Duurzame installaties

De technologie op het gebied van klimaatbeheersing is de afgelopen jaren erg snel ontwikkeld. Meerdere nieuwe duurzame mogelijkheden hebben aan terrein gewonnen op de traditionele gasverwarming die door CV ketels worden geboden. Zo kun je bij MyGo warmtepompen, zonneboilers en warmteterugwinunits laten installeren en onderhouden. Onze monteurs bieden daarnaast veel kennis over stadsverwarming. Nederland streeft ernaar om in 2050 volledig gasloos te zijn en daar kun jij aan bijdragen. Investeer nu in een duurzame warmtebron, daarmee draag je jouw steentje bij aan een beter milieu.

Zoek op professionele CV monteur in de regio. Vergelijk vakmensen bij MyGo of bel direct voor een afspraak naar: 085 106 1600.