Terug naar diensten
CV monteur

CV monteur

CV monteur met spoed nodig?

Heb je een CV monteur nodig voor een klus met de centrale verwarming? Via de MyGo Matchmaker vind je snel en eenvoudig een geschikte CV installateur.

Een CV monteur kan je helpen met klussen omtrent de CV ketel, de boiler, vloerverwarming en meer. Ook lekkage en schade aan de centrale verwarming kan worden opgelost door een CV installateur.

In dit artikel lees je alles over CV monteurs, hun diensten en de kosten daarvan.

Kosten CV monteur

De kosten van een CV monteur liggen tussen de 55 en de 75 euro per uur. De kosten van een CV klus zijn dus afhankelijk van hoe lang de klus precies duurt. De meeste klussen duren tussen de één en drie uur. In onze tarievengids kun je zien hoeveel elke klus precies kost.

Ook kun je hieronder doorklikken naar specifieke klussen.

CV monteur | installatie | Tarieven | Lokale specialis

Diensten CV monteur

Een CV installateur kan je helpen met alle diensten omtrent de centrale verwarming. De meeste CV monteurs kunnen je ook helpen met klussen rondom andere soorten verwarming, zoals een warmtepomp of vloerverwarming. Voorbeelden van diensten waarmee onze CV installateurs je kunnen helpen zijn:

Alle diensten kun je vinden op onze diensten pagina.

CV monteur | installatie | Tarieven | Lokale specialis

Bespaartips CV monteur

  1. Je kunt geld besparen door een onderhoudscontract aan te gaan met een CV monteur. Zo hoef je niet steeds voor een losse onderhoudsbeurt te betalen en vaak ben je ook verzekerd als de verwarming alsnog stuk gaat.
  2. Door alvast ruimte te maken bij de CV ketel kan de CV monteur er makkelijk bij, wat tijd en geld bespaart.
  3. Door je CV ketel regelmatig te laten onderhouden (met of zonder onderhoudscontract) kun je storingen voorkomen en bespaar je geld omdat je geen dure reparaties hoeft te laten doen.
  4. Voor een relatief eenvoudige klus kun je ook een CV monteur met weinig ervaring kiezen. CV installateurs met veel ervaring vragen meestal hogere arbeidskosten, waardoor je eigenlijk overbodig geld betaalt.
  5. Met een lokale CV installateur van MyGo bespaar je geld op de voorrijkosten.
  6. Door offertes te vergelijken met de Matchmaker kun je de voordeligste CV installateur kiezen.

MyGo vindt de beste CV monteur voor jouw klus

Bij MyGo vind je de beste CV monteur voor jouw klus. Je kunt direct online of telefonisch een afspraak maken of aangeven wanneer je teruggebeld wilt worden. Ook is het mogelijk om offertes op te vragen, zodat je de kosten van CV monteurs bij jou in de buurt kunt vergelijken.

MyGo heeft een landelijk netwerk aan gekwalificeerde CV installateurs, zodat we altijd een geschikte specialist voor jouw klus hebben. Om een geschikte CV monteur te vinden kun je dus de MyGo Matchmaker gebruiken of bellen naar 085 106 1600.