Direct hulp
Terug naar diensten
Alles over dakdekkers

Alles over dakdekkers

Voor alle werkzaamheden aan het dak is er een dakdekker van MyGo. Heb je een probleem aan het dak of is uw dak aan vervanging toe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door een vrijblijvende offerte aan te vragen, kun je snel het aanbod van menig dakdekker en dakdekkersbedrijf uit jouw omgeving vergelijken. Wil je een uitgebreidere offerte dan kun je ook een afspraak inplannen met een van onze dakspecialisten. Maak gebruik van ons handige matchsysteem welke jou op eenvoudige wijze in contact brengt met een vakman die aansluit op uw wensen.  

Dakdekker met breed aanbod

Onze dakdekkers kunnen vrijwel alle denkbare werkzaamheden op het gebied van daktechniek uitvoeren. Je kunt gemakkelijk aangeven welke werkzaamheden jij uitgevoerd wil hebben en wij matchen je met een bedrijf die deze klus kan uitvoeren. Je vindt hier de beste vakmannen voor het verhelpen van daklekkage, dakgootreparaties en losse dakpannen. Naast reparatie zorgen wij ook voor dakrenovatie. Als jouw dak oud en versleten is, dan pakken onze dakdekkers de zwakke plekken aan of zullen – uiteraard in overleg – uw dak vervangen. Ook onderhoudsklussen zoals het schoonmaken van de dakgoot, impregneren van de schoorsteen en het coaten van de dakpannen. Naast de werkzaamheden aan de dakbedekking van uw woning of kantoorpand, ben je ook voor dakisolatie bij MyGo aan het juiste adres. Je bespaart met de juiste maatregelen flink op je energiekosten.

Specialist voor alle dakbedekkingen

Je kunt bij de specialisten van MyGo terecht voor bijna alle soorten dakbedekking en dakwerkzaamheden. Voor iedere dakklus leveren wij een vakman die bij jou past en voldoet aan de eisen die jij stelt.  Zo bieden wij dakdekkers die overweg kunnen met onder andere de volgende dakbedekkingen:

Een gratis offerteaanvraag, en daarna?

Wanneer je een gratis offerte opvraagt, dan maakt MyGo een selectie van de meest geschikte experts uit jouw omgeving. Vervolgens krijgt je een overzicht met de aanbiedingen van diverse dakdekkers. Alles is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dus kijk op je gemak of er een goed aanbod tussen zit. Je kunt er ook voor kiezen om een vakman te laten langskomen zodat deze de situatie ter plekke kan beoordelen. Op die manier krijgt je een accuratere kostenraming en een persoonlijke kennismaking met het bedrijf. Wij willen je de beste ervaring geven, daarom vinden wij de klik tussen de vakman en jou als klant erg belangrijk. 

Transparant dakdekkersbedrijf

Wij bieden je transparantie in de kwaliteit van onze dakdekkers. Niet alleen kun je de ervaringen van vorige klanten inzien, ook de keurmerken van bedrijven op MyGo zijn inzichtelijk. Een keurmerk is een indicatie van de kwaliteit van de vakman en daarom vinden wij deze ook erg belangrijk. Want een tevreden klant is ons alles. Bij onze dakdekkers vindt je onder andere deze zes verschillende keurmerken: 

  • Vebidak: Het keurmerk Vebidak geeft aan dat de dakdekker is aangesloten bij de brancheorganisatie voor bitumen en kunststof daken. Hiermee wordt de kwaliteit van dergelijke dakwerkzaamheden gewaarborgd.
  • Dakmerk: Het keurmerk voor dakdekkersbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen omtrent platte daken.
  • Dakmeester: Stichting Dakmeester is het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en materialen voor het hellende dak. Dakdekkersbedrijven die hierbij zijn aangesloten dragen de titel ‘Dakmeester’ en kunnen als de beste dakpannen leggen.
  • Dumebo DWS: De branchevereniging voor dakdekkersbedrijven die de kwaliteit omtrent metalen daken waarborgt.
  • KOMO: Het keurmerk dat waarborgt dat het dakdekkersbedrijf enkel kwalitatieve dakbedekking gebruikt.
  • VCA (veiligheid): Certificaat voor dakdekkersbedrijven die voldoen aan de eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu.

Kom in contact met een dakdekker via de Matchmaker of neem telefonisch contact op via: 085 106 1600