Terug naar diensten

De loodgieter

De loodgieters van Mygo hebben een breed werkgebied; installatie, onderhoud en reparatie van sanitair in de breedste zin van het woord, behoren tot de vaste werkzaamheden. Een loodgieter helpt je bovendien bij het herstellen van lekkages in waterleidingen en afvoerleidingen en het opsporen van gaslekkages. Onze vakmensen beschikken over geavanceerde lekdetectie-apparatuur, waardoor een lekkage snel is opgespoord én opgelost. Mygo werkt samen met vakspecialisten in jouw regio! 

Een lekkage? Loodgieter inschakelen!

Gebruik moeten maken van een loodgieter is helaas geen goed teken, maar gelukkig helpt een loodgieter je snel om eventuele problemen op te lossen. Bijvoorbeeld bij lekkages, kan een loodgieter dit doorgaans tijdens het eerste bezoek al oplossen. Weet je de locatie van de lekkage precies aan te wijzen? Dan gaat de loodgieter direct aan de slag. Bent je niet zeker van de exacte locatie van de lekkage? Dan zal de loodgieter middels geavanceerde apparatuur op zoek gaan naar drukverlies en eventuele lekkages. In het uiterste geval zal een loodgieter je eventueel doorverwijzen naar een professionele lekdetectie specialist om een onbekende lekkage op te sporen. Aan de hand van een lekdetectie rapportage kan de loodgieter gericht aan de slag om de lekkage op te lossen, zonder dat hier overbodig hak- en breekwerk bij komt kijken. 

Loodgieter spoed

Voor spoedklussen ben je bij Mygo aan het juiste adres. Heb je te maken met een grotere lekkage en is urgentie geboden, dan zoek je direct naar loodgieters in de directe omgeving. Ook een gaslekkage valt bij loodgieters onder de noemer ‘spoed’ en hiervoor zal bij vrijwel iedere loodgieter ruimte open worden gehouden. Dus heb je een urgente vraag of probleem en waarbij je een loodgieter nodig hebt? Maak gebruik van de spoedservice voor loodgieters bij Mygo. 

Loodgieter kosten

Problemen met een lekkende douche, lekkage in de waterleiding of wil je een kraan installeren? Afhankelijk van de vraag komt de loodgieter langs om de situatie in kaart te brengen. Soms gaat de loodgieter direct aan de slag, maar mogelijk zal er eerst een offerte worden opgemaakt van alles dat er moet gebeuren. Het is verstandig om dit vooraf te bespreken. Het opsporen en oplossen van een lekkage kost je afhankelijk van de complexiteit tussen de €70 en €100. Bij spoed wordt een meerprijs gerekend, bijvoorbeeld bij grotere waterlekkages of een gaslekkage. Houd er rekening mee dat bij de kostenberekening van een loodgieter vaak het BTW tarief niet is inbegrepen; dit ligt momenteel op 21% over de prijs die de loodgieter in rekening brengt.

Een betrouwbare loodgieter aan huis

Bij lekkages, verstoppingen en de installatie van sanitair wil je gebruik maken van echte vakmensen. Bij gas- en waterleidingen is het belangrijk dat het werk gedaan wordt door echte professionals. Bij Mygo vind je de beste vakmensen bij jou in de regio. Op Mygo.nl vergelijk je eenvoudig specialisten in de regio op basis van ervaringen van vorige klanten én zie je welke certificering en keurmerken op deze loodgieters van toepassing zijn. Zo vorm je een transparant beeld van de vakmensen die bij je over de vloer komen. 

  • Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI): Certificering van de brancheorganisatie met daarin aangesloten vakmensen die beschikken over alle belangrijke diploma’s
  • KOMO certificaat: Collectief keurmerk voor bouw en infra. Hierin wordt een objectieve beoordeling gegeven over de kwaliteit van producten die de vakman gebruikt
  • CVA certificaat: Keurmerk voor bedrijven die voldoen aan gestelde eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu

Zoek op professionele loodgieters in de regio. Vergelijk vakmensen bij Mygo door offertes op te vragen of bel direct voor een afspraak. Dit alles vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend.