Terug naar diensten

Krachtstroom aanleggen

Denk je erover een inductiekookplaat, jacuzzi of een sauna aan te schaffen? Let er dan op dat er voor dergelijke producten heel veel stroom nodig is. De meeste elektronische apparaten hebben een standaard energieverbruik. Dit is veelal 230 volt. Veel oude huizen hebben een aansluiting van 1x35A. Dat is geschikt voor de standaard elektronische producten zoals een televisie, wasmachine of vaatwasser. Echter jacuzzi’s, inductiekookplaten of sauna’s verbruiken, zoals gezegd, veel meer stroom. Een standaard één fase aansluiting volstaat in dit geval dan ook niet. Je dient krachtstroom (of draaistroom) aan te leggen.

Krachtstroom aanleggen? Schakel een expert in

Krachtstroom is een elektrische aansluiting tussen twee of drie fasen van een drie fasen energiesysteem. Voor krachtstroom moet er een extra aansluiting komen en een aparte meter. Particulieren kunnen niet zomaar een groepenkast ombouwen. De groepenkast is namelijk niet jouw bezit, maar deze is eigendom van een elektriciteitsbedrijf. Je hebt dan ook toestemming nodig van een elektriciteitsbedrijf. Deze zal alleen toestemming verlenen aan een erkend installateur.

Laat je krachtstroom aanleggen door een specialist van Mygo. Wij hebben jarenlange ervaring. Wij werken voordelig en leveren producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons landelijke netwerk zorgt ervoor dat er altijd een elektricien bij je in de buurt zit.