Terug naar diensten

Lekkage badkamer

Lekkage in je badkamer is vaak heel vervelend. Je vloer staat blank of er ontstaan vieze vochtplekken in je muren, maar je kunt niet precies zien waar het lek zich bevindt. Is het de douche? De wasmachine? Of misschien toch een leiding achter de muur? In Groningen en omgeving hoef je niet lang te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is genoeg om direct de hulp in te schakelen van onze loodgieters. Wij lossen badkamer lekkage snel en professioneel op.

Lekkage badkamer: wat zijn de oorzaken?

Lekkage in de badkamer wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren in aangrenzende ruimtes of het plafond van de onderliggende ruimte. Het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. De loodgieter bekijkt daarom allereerst de kitnaden van je douche of bad. Ook de kitnaden van het afvoerputje worden geïnspecteerd, en we gaan op zoek naar loszittende tegels of voegwerk. Dit kan namelijk ook duiden op lekkage.

Lekkage badkamer en hulp nodig?

Is de oorzaak van het lek eenmaal duidelijk? Dan zorgen we voor een snelle, adequate oplossing van het probleem. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen voor een perfect resultaat, waarbij ook de afwerking niet wordt vergeten. Dus heb je last van lekkage in de badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op.