Terug naar diensten

Vloerverwarming aanleggen

Loop je veel op blote voeten of op sokken in huis? En wil je niet langer op een koude vloer rondlopen? Laat dan vloerverwarming in je woning aanleggen. De installateurs van  CVservice leggen voor jou op elke gewenste plek in huis je vloerverwarming aan. Of het nu in de badkamer, keuken of in het gehele huis is, de installateurs zullen samen met je bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming aanleggen zorgt voor warme vloeren

Als je voor vloerverwarming kiest, kun je in principe voor alle soorten vloerbedekking kiezen. De beste combinatie is met natuursteen, plavuizen en andere steenachtige materialen omdat deze de warmte snel door laten. Bij tapijt moet je er op letten dat je geen tapijt koopt met een foam rug. In combinatie met parket of laminaat moet er rekening gehouden worden met de dikte van het hout, in verband met de isolerende werking die hout heeft. Neem voor meer informatie contact op met één van de installateurs van CVservice om te bepalen wat de beste keuze van vloerbedekking is in je specifieke situatie.

Vloerverwarming aanleggen: verschillende soorten

Wanneer je kiest voor vloerverwarming heb je de keuze uit twee verschillende systemen, namelijk hydrosystemen of elektrische verwarmingssystemen. Bij het elektrische systeem worden dunne kabels onder de tegel zelf geplaatst. Het voordeel is dat deze vorm van vloerverwarming eenvoudig te installeren is. Het installeren van een hydrosysteem, bestaande uit buizen, een water pomp en een spruitstuk, is daarentegen veel ingewikkelder omdat deze onder de vloer geplaatst dient te worden. Deze manier van vloerverwarming is echter op de langere termijn voordeliger voor je portemonnee.