Logo van Gebroeders Jansen B.V.

Gebroeders Jansen B.V.

1 review
Waarom Gebroeders Jansen B.V.
 • Alle soorten glas
 • Persoonlijke service van begin tot eind
 • Maatwerk en vakmanschap

Over Gebroeders Jansen B.V.

Met ruim 40 jaar ervaring maken wij uw woon-, bouwprojecten en dromen werkelijkheid.

Bent u op zoek naar een betrouwbare glaszetter in Utrecht en omgeving voor het herstellen van glasschade of het vervangen van uw beglazing? Zoek niet verder! Bij Gebroeders Jansen B.V. staan onze ervaren glaszetters klaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Met meer dan 12 jaar ervaring in het herstellen, leveren en plaatsen van glas, kunnen wij elke wens moeiteloos realiseren.


24/7 Spoedservice

Bij glasproblemen wilt u snel geholpen worden. Onze glaszetters zijn paraat om u, ook bij spoed, van dienst te zijn. Bel ons direct op 030 - 200 37 92 bij glasschade, van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 16.00 uur. In de meeste gevallen kunnen wij de schade direct herstellen of nieuw glas plaatsen. Mocht dit onverhoopt niet lukken door onvoorziene omstandigheden, dan zorgen wij altijd voor noodmaatregelen zodat u toch geholpen bent.


Maatwerk en Vakmanschap

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom maken wij al ons glas speciaal op maat. Of het nu gaat om kleine reparaties of grootschalige projecten, onze glaszetters hebben de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om het vervangen van het glas in uw woning of het creëren van een speciale glasoplossing voor uw bedrijfspand, Glaszetter Utrecht levert altijd goede service en vakmanschap van begin tot eind.


Persoonlijke Service

Bij Gebroeders Jansen B.V. geloven we in persoonlijke service. We hebben een breed assortiment glassoorten op voorraad en al het glas wordt voorafgaand aan de montage perfect op maat gemaakt. Zo past het glas altijd naadloos in het kozijn op locatie. Onze glaszetters gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden door te nemen. Zo streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en een tevreden klant achter te laten.


Voor al uw glasbehoeften in Utrecht en omgeving, neem contact op met Gebroeders Jansen B.V.. Bel ons en laat ons u helpen met onze uitstekende glasoplossingen.

Duurzaam ondernemen

Indirect dragen we met ons werk een steentje bij aan het milieu. Wij plaatsen veel HR+ glas voor klanten. Zij kiezen voor dit type glas ter bevordering van de isolatie van hun woning en vermindering van de energiekosten. Dit is goed voor het milieu. Wij adviseren de consument dan ook altijd om voor goed isolatieglas te kiezen.

Diensten

Werkgebied

Reviews Gebroeders Jansen B.V.

Bedrijfsgegevens
 • KvK nummer 83976345
 • Rumpsterweg 14
  3981 AK Bunnik
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 16:00
 • Dinsdag 08:00 - 16:00
 • Woensdag 08:00 - 16:00
 • Donderdag 08:00 - 16:00
 • Vrijdag 08:00 - 16:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten
Keurmerken
Brancheorganisaties

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!