Terug naar diensten
Lekkage Vloerverwarming

Lekkage Vloerverwarming

Lekkage in je verwarmingssysteem uit zich vaak aan de hand van een slechtere werking van de verwarming door een te lage waterdruk. Moet je ketel bovengemiddeld vaak bijgevuld worden? Grote kans dat er sprake is van lekkage. Ook een verkeerde aanleg kan lekkage veroorzaken, evenals (bij vloerverwarming) poreuze tyleenlagen van de vloer. Waardoor de lekkage ook veroorzaakt wordt, snel herstel is noodzakelijk om ernstige schade aan je woning te voorkomen. Mygo’s lekdetectie-experts weten raad.

Lekkage vloerverwarming opsporen

Leidingwerk ligt netjes weggewerkt onder je vloer. Vermoed je dat er sprake is van lekkage? Dan vrees je waarschijnlijk voor het openbreken van je vloer. Gelukkig is dit niet nodig. Lekdetectiebedrijven hebben geavanceerde apparatuur tot hun beschikking, zoals een speciaal traceergas of een infrarood camera, waarmee de precieze locatie van het lek kan worden achterhaald zonder te hoeven hakken of breken. Hierdoor heb je geen bijkomende schade, én dus geen extra herstelkosten.

Zoek op professionele CV Monteur in de regio. Vergelijk vakmensen bij MyGo en bel direct voor een afspraak: 085 432 00 32