Terug naar diensten
Loodgieter Amsterdam Noord

Loodgieter Amsterdam Noord

Heb je een loodgieter in Amsterdam Noord nodig?

De beste loodgieter in Amsterdam Noord vind je snel en gratis met de MyGo Matchmaker.

De Matchmaker biedt jou een overzicht van de beste loodgieters in Amsterdam Noord. Je kunt hiermee:

 • Een spoedafspraak maken, bijvoorbeeld bij ernstige lekkage of verstopping
 • Direct een afspraak maken met de door jou gekozen loodgieter
 • Offertes aanvragen om prijzen te vergelijken
 • Informatie opvragen bij één of meerdere loodgieters

De Matchmaker is 24/7 te gebruiken en is gratis en vrijblijvend. Ook kun je ons telefonisch bereiken op 085-432 00 32.

Hieronder vind je alle informatie over de kosten en de diensten van loodgieters uit Amsterdam Noord.

Diensten loodgieter in Amsterdam Noord

Loodgieters in Amsterdam Noord helpen je met alle mogelijke loodgietersklussen. Onze loodgieters zijn namelijk gespecialiseerd op alle gebieden. Denk daarbij aan de volgende klussen:

 • Verstopt riool. Een verstopt riool wordt meestal met spoed verholpen door een professionele loodgieter, om narigheid te voorkomen.
 • Verstopte afvoer. Een verstopte afvoer wordt snel opgelost door een loodgieter, bijvoorbeeld bij het doucheputje, de gootsteen of het toilet.
 • Lekkage oplossen. Een lekkage moet vaak met spoed worden opgelost, zodat er geen schimmelplekken ontstaan. Maak nu een spoedafspraak met de MyGo Matchmaker.
 • Lek detecteren. Een lekdetectie moet worden gedaan met speciale apparatuur als het niet te zien is waar de lek precies zit.
 • Dakgoot reparatie. Een dakgoot raakt weleens beschadigd tijdens een storm. Een loodgieter repareert het snel voor je.
 • Cv ketel onderhouden. Je kunt een onderhoudscontract aangaan voor de cv ketel of een losse onderhoudsbeurt betalen. Vraag na wat het verstandigst is bij één van onze ervaren loodgieters.
 • Overige loodgietersklussen. Er zijn nog veel meer klussen waarmee onze loodgieters je kunnen helpen. Gebruik de Matchmaker of bel naar 085-432 00 32 om te zien wat je mogelijkheden zijn.

Naast de standaard klussen kunnen loodgieters je ook helpen met wat complexere klussen, zoals het renoveren van een badkamer of het aanleggen van leidingen of verwarming in een nieuwe woning. Je kunt hiervoor het beste om advies vragen bij één of meerdere loodgieters via de Matchmaker.

de renovatie van een badkamer

Afbeelding 1: De renovatie van een badkamer

Kosten loodgieter in Amsterdam Noord

De kosten van een loodgieter variëren per klus. Dat komt vooral omdat sommige klussen langer duren dan andere en door de complexiteit van de klus. In de tabel zie je de gemiddelde kosten van veel voorkomende klussen. De kosten van een loodgieter uit Amsterdam Noord worden vaak van tevoren al vastgesteld. De kosten in de tabel zijn inclusief voorrij- en arbeidskosten en de materialen.

Tabel: Kosten diensten loodgieter Amsterdam Noord

Dienst

Minimum kosten

Gemiddelde kosten

Maximum kosten

Riool ontstoppen

130

150

170

Ontstoppen afvoer

70

95

120

Verhelpen lekkage

75

100

300

Lekdetectie

50

75

400

Repareren dakgoot

125

150

175

Onderhoud cv ketel

60

80

100

 Heb je met spoed een loodgieter in Amsterdam Noord nodig? Gebruik direct de Matchmaker om een spoedafspraak te maken. Vaak rekenen loodgieters hiervoor een meerprijs van 25 euro. Moet de loodgieter ’s weekends of in de avond komen? Dan kan de meerprijs hoger worden.

Een loodgieter betaal je meestal achteraf via een factuur. Je kunt het bedrag dan overmaken op de rekening van de loodgieter. Ook kun je soms ter plekke mobiel pinnen. Heeft dit je voorkeur? Vraag dan van tevoren even na of dit kan.

De beste loodgieter in Amsterdam Noord vind je met MyGo

De MyGo Matchmaker gebruik je om de beste loodgieters uit Amsterdam Noord te vinden. Je vult in waarnaar je zoekt en wat je woonplaats is, en de Matchmaker toont een overzicht van de meest geschikte specialisten voor jouw klus. Je kunt direct één kiezen om een afspraak mee te maken of eerst offertes aanvragen. Zo kun je loodgieters uit Amsterdam Noord vergelijken.

Loodgieters werkzaam in Amsterdam Noord en omstreken

De Matchmaker toont je uiteraard alleen gekwalificeerde specialisten. Deze specialisten beschikken over alle certificaten om jou te helpen met iedere loodgietersklus. Ook zijn onze deskundigen ervaren. Zo hebben we altijd de beste specialist voor jou klaarstaan in Amsterdam Noord en omstreken, van Oostzaan tot Ransdorp en van Ilpendam tot Zaandam.