Direct hulp
Terug naar diensten
Alles over loodgieters

Alles over loodgieters

Gebruik moeten maken van een loodgieter is helaas geen goed teken, maar gelukkig helpt een loodgieter je snel om eventuele problemen op te lossen. Denk je aan lekkages, dan kan een loodgieter dit doorgaans tijdens het eerste bezoek al oplossen. Weet je de locatie van de lekkage precies aan te wijzen? Dan gaat de loodgieter direct aan de slag. Bent je niet zeker van de exacte locatie van de lekkage? In dit geval zal de loodgieter middels geavanceerde apparatuur op zoek gaan naar drukverlies en eventuele lekkages. Enkel in het uiterste geval zal een loodgieter je eventueel doorverwijzen naar een professionele lekdetectie om een onbekende lekkage op te sporen. Aan de hand van een lekdetectie rapportage kan de loodgieter gericht aan de slag om de lekkage op te lossen, zonder dat hier overbodig hak- en breekwerk bij komt kijken.

Loodgieter spoed

Ook voor spoedklussen ben je bij Mygo aan het juiste adres. Heb je te maken met een grotere lekkage en is urgentie geboden, dan zoek je direct naar loodgieters in de directe omgeving. Ook een gaslekkage valt bij loodgieters onder de noemer ‘spoed’ en hiervoor zal bij vrijwel iedere loodgieter ruimte open worden gehouden. Heb je daarom een urgente vraag of probleem en kan een loodgieter je helpen? Maak gebruik van de spoedservice voor loodgieters bij MyGo.   

Loodgieter kosten

Problemen met een lekkende douche, lekkage in de waterleiding of wil je een kraan installeren? Afhankelijk van de vraag komt de loodgieter langs om de situatie in kaart te brengen. Soms gaat de loodgieter direct aan de slag, maar mogelijk zal er eerst een offerte worden opgemaakt van alles dat er moet gebeuren. Het is verstandig om dit vooraf te bespreken. Het opsporen en oplossen van een lekkage kost je afhankelijk van de complexiteit tussen de €70 en €100. Bij spoed wordt een meerprijs gerekend, bijvoorbeeld bij grotere waterlekkages of een gaslekkage. Naar consumenten toe moeten loodgieters tarieven inclusief 21% btw gebruiken. Toch is het verstandig om altijd even aan de loodgieter te vragen of door hem of haar genoemde prijzen inclusief btw zijn.

Een betrouwbare loodgieter aan huis

Bij lekkages, verstoppingen en de installatie van sanitair wil je gebruik maken van vakmensen. Bij Mygo zijn vakmensen uit de regio aangesloten. Voor jou is een hoge standaard van de vakman- of vrouw uiteraard belangrijk, daarom kan je eenvoudig specialisten in de regio vergelijken op basis van ervaringen van vorige klanten én zie je welke certificering en keurmerken voor een loodgieter van belang zijn. Zo vormt zich een transparant beeld van de vakmensen die bij je over de vloer komen.

  • UNETO-VNI: Certificering van de brancheorganisatie met daarin aangesloten vakmensen die beschikken over alle belangrijke diploma’s
  • KOMO certificaat: Collectief keurmerk voor bouw en infra. Hierin wordt een objectieve beoordeling gegeven over de kwaliteit van producten die de vakman gebruikt
  • CVA certificaat: Keurmerk voor bedrijven die voldoen aan gestelde eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu

Vind professionele loodgieters in de regio. Vergelijk vakmensen bij MyGo of bel direct voor een afspraak: 085 106 1600.