Terug naar diensten
Schutting Plaatsen

Schutting Plaatsen

Een schutting plaatsen komt niet alleen neer op wat houten palen in de grond slaan. Je wilt immers dat de schutting stevig staat en niet bij het minste zuchtje wind omver wordt geblazen. Sommige hoveniers kiezen er daarom voor de schutting in een betonnen fundering te plaatsen. Dit kost echter veel werk. Schuttingen plaatsen met paalhouders is ook een effectieve methode. De paalhouder wordt in de grond geslagen en vervolgens kun je de schutting hierop vastschroeven.

Schutting plaatsen composiet

Een tuinschutting plaatsen wil je niet ieder jaar opnieuw moeten doen. Wil je een schutting laten plaatsen, dan is het dus ook belangrijk om je goed te laten informeren. Houten schuttingen zijn bijvoorbeeld een stuk vatbaarder voor weerschade. Een schutting van geïmpregneerd hout of hardhout is dan de beste keuze. Een schutting zetten van composiet kan echter een beter oplossing zijn, afhankelijk van de situatie. Composiet is een kunststof die de uiterlijke kenmerken kan hebben van hout, zonder de bijkomende nadelen. Composiet heeft nauwelijks onderhoud nodig, gaat 10 jaar mee en het is bijzonder stevig.

Schutting plaatsen kosten

Wil je een schutting aanschaffen en ook direct laten plaatsen? Of wil je alleen een schutting laten zetten? Houten schuttingen kosten meestal rond de € 25,- per lopende meter. Voor composiet betaal je iets meer, gemiddeld € 50,- per lopende meter. Een hovenier rekent voor het plaatsen van een schutting doorgaans een uurloon van € 30,- tot € 50,-. Soms wordt er ook een totaalpakket met korting aangeboden. Bij de Matchmaker van Mygo kun je de verschillende tarieven eenvoudig met elkaar vergelijken. Of bel direct naar: 085 432 00 32 voor de opties.