Terug naar diensten
Sfeer Op Maat: Tuinverlichting via Mygo

Sfeer Op Maat: Tuinverlichting via Mygo

In veel gevallen is de sfeer grotendeels bepaald door de verlichtnig. Vooral op een mooie zomerse avond is het een ontzettend pluspunt als je met goede tuinverlichting lang buiten kunt blijven zitten. Goede verlichting maakt je huis voor inbrekers bovendien ook minder aantrekkelijk. Ook niet onhandig dus.

Tuinverlichting kortsluiting

Kortsluiting bij tuinverlichting kan het gevolg zijn van een stroomstoring in je eigen huis, of in de buurt. In het eerste geval kan je het beste de zekeringen of schakelaars in je meterkast langslopen en indien nodig een stekkerproef uitvoeren. Een andere oorzaak van kortsluiting in tuinverlichting is gebrekkig onderhoud. In principe heeft tuinverlichting weinig onderhoud nodig. Toch is het belangrijk om zeker twee keer per jaar een goede onderhoudsbeurt te plegen, zodat je mogelijke problemen tijdig voorkomt.

Tuinverlichting aanleggen

Zorg er altijd eerst voor dat je de hoofdschakelaar in de groepenkast hebt uitgezet, alvorens je met de tuinverlichting gaat werken. Die eerste veiligheidsmaatregel is heel belanrijk omdat werken met elektriciteit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Je kunt ook een plattegrond maken van de tuin om goed aan te geven waar de kabels zullen komen. Later kun je ze dan ook makkelijk terugvinden. Het aanbrengen van de bedrading vergt enig technisch inzicht en geduld. Je kan het zelf proberen aan te leggen of een professional inschakelen. Bij Mygo vind je via de Matchmaker snel en gemakkelijk de juiste elektricien bij jou in de buurt. Of bel direct naar 085 106 1600 voor het aanbod.