Betrouwbare Slotenmakers in Utrecht

We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van betrouwbare slotenmakers die werkzaam zijn in Utrecht die je kunt inschakelen voor hulp. Alle genoemde slotenmakers zijn gecontroleerd op bedrijfsgegevens, keurmerken en waar van toepassing reviews van consumenten. Meer informatie hierover lees je in onze belofte.

Direct een Slotenmaker in Utrecht?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Slotenmaker met spoed Utrecht

Zoek je een slotenmaker om een nieuwe sleutel te maken of voor het vervangen van een slot of om een slot open te breken? Via de Matchmaker vind je snel de meeste geschikte slotenmaker in Utrecht voor jouw specifieke klus, ook in spoedgevallen. Je kunt online 24/7 een afspraak met een slotenspecialist maken via de MyGo Matchmaker.

Je kunt bellen met de klantenservice van MyGo via 085 106 1600, of via de Matchmaker direct met een slotenmaker. Een slotenmaker kan je tevens later terugbellen als je een terugbelverzoek indient. Je kunt daarnaast meerdere offertes aanvragen en vergelijken bij onze slotenmakers.

Sloten vervangen Utrecht

Je kunt je oude sloten laten vervangen om je huis veiliger te maken. Ook is het een optie om je sloten te laten vervangen als je bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent geraakt of net verhuisd bent. De gemiddelde prijs voor sloten laten vervangen kost ongeveer 70 tot 130 euro per slot.

Wanneer je je sloten laat vervangen zijn er bepaalde kwalificaties en keurmerken waar je op kunt letten. Als je kiest voor een SKG slot, Stichting Kwaliteit Gevelbouw, dan weet je dat het een slot is van goede kwaliteit. Sloten van SKG kunnen één, twee of drie sterren hebben, waarbij één het minst beveiligd is en drie het best beveiligd.

Woningen die voldoen aan specifieke veiligheidseisen krijgen het PKVC, het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als je je aan de richtlijnen houdt van het PKVC weet je zeker dat je woning geen zwakke plekken voor eventuele inbrekers heeft. Een slotenmaker die aangesloten is bij het NSSG, het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde is een gekwalificeerde vakman.

Slotenmaker diensten Utrecht

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Utrecht?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Slotenmaker kosten Utrecht

De tarieven van een slotenmaker in Utrecht hangen af van het soort slot dat je koopt. Een cilinder vervangen kost tussen de 70 en 90 euro. Een cilinder is het binnendeel van het slot. De gemiddelde prijs voor een klavierslot vervangen kost 70 tot zo'n 130 euro. Kasten en binnendeuren hebben vaak een klavierslot.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Pensloten worden, vanwege de hoge kwaliteit, vaak geplaatst in buitendeuren. Een meerpuntsluitingslot vervangen kost ongeveer 350 euro. Dit slot is extra veilig. Een sleutel bijmaken kost per sleutel zo'n 5 tot 15 euro.

Sleutel kwijt of afgebroken? Een slot openen kost doorgaans 80 euro. Vaak betaal je in het weekend of 's nachts zo'n 25 tot 50 euro meer. Voor de precieze kosten van jouw klus kun je terecht bij de Matchmaker of bellen naar 085 106 1600.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Utrecht.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600
Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!