Terug naar diensten
Alles over slotenmakers

Alles over slotenmakers

Heb je hulp nodig bij inbraakpreventie of ben je op zoek naar een uitbreiding van het hang- en sluitwerk van jouw woning? Dan ben je bij MyGo op de juiste plek. Hier vind je een erkende slotenmaker in jouw regio. Omdat je op zoek bent naar een stuk veiligheid, zorgen wij dat je alleen de meest betrouwbare slotenmakers te zien krijgt. Een vakman- of vrouw kan je helpen met het vervangen, repareren of uitbreiden van jouw hang- en sluitwerk. Heb je jezelf buitengesloten? Dan komt de slotenmaker graag langs om je weer binnen te laten. Bij MyGo hoef je je zich geen zorgen te maken over onbetrouwbare slotenmakers en betaal je altijd een eerlijk bedrag. 

Ruime keuze uit diverse sloten

Onze slotenmakers helpen je bij alles dat te maken heeft met de beveiliging van jouw woning. Wij vinden erkende specialisten in jouw regio die weten wat er gevraagd wordt als het gaat om slotenwerk. Wil je bijvoorbeeld het slot van je voordeur vervangen, dan zijn er diverse oplossingen zoals een meerpuntssluiting (driepunt), cilinderslot en diverse ‘speciale’ deursloten. Wist je overigens dat steeds meer inbrekers ramen gebruiken om in te breken? Daarom helpen slotenmakers je ook bij hang- en sluitwerk voor je ramen. Een slotenmaker adviseert je graag over de mogelijkheden van nieuw hang- en sluitwerk voor jouw woning, waardoor deze optimaal beveiligd is. 

Buitengesloten of is uw sleutel afgebroken? De slotenmaker komt langs

Is de voordeur dichtgevallen en is de sleutel aan de binnenkant blijven hangen, de sleutel afgebroken terwijl je deze probeerde om te draaien óf krijg je niet meer de volledige sleutel in de cilinder? Dat is vervelend genoeg en daarom wil je graag dat er direct een betrouwbare slotenmaker langs kan komen om je weer binnen te laten. Is je sleutel niet afgebroken, dan kan een slotenmaker snel en doorgaans schadeloos de deur voor je openen, pas nadat is bewezen dat je ook de eigenaar bent van de woning. Is de sleutel afgebroken in het slot, dan wordt alsnog gestreefd naar het schadeloos openen van je deur, zodat er geen nieuw slot geplaatst hoeft te worden. 

Offerte aanvragen voor het vervangen van sloten

Heb je vrijblijvend vragen over hang- en sluitwerk voor jouw woning, dan brengt MyGo je graag in contact met een slotenmaker in jouw regio. Bent je op zoek naar vervanging/renovatie en uitbreiding van het hang- en sluitwerk, dan is het uiteraard mogelijk een offerte aan te vragen. Bij de keuze voor een slotenmaker maak je gebruik van onze handige tool met slotenmakers die in jouw regio actief zijn. Zij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden passend binnen je situatie te bespreken.  

Gecertificeerde slotenmakers

Sloten vormen de absolute beveiliging van jouw woning en daarom ben je op zoek naar een betrouwbare vakman die alles in één keer goed doet. Je wilt natuurlijk geen sloten die eenvoudig te forceren zijn voor inbrekers en daarom schakel je de hulp in van gecertificeerde slotenmakers. Een goed voorbeeld van een slot met keurmerk is een SKG slot, waarbij het aantal sterren (*, **, ***) aangeeft hoe goed deze presteert op basis van inbraakpreventie. SKG staat hierin voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. SKG-IKOB test hang- en sluitwerk speciaal op basis van duurzaamheid, kracht en inbraakpreventie. Het overkoepelende keurmerk is in deze het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Beschikt de slotenmaker over bovenstaande kwaliteitsnorm en keurmerk, dan kunt u rekenen op de prestige van een gecertificeerde slotenmaker.  

Zoek op professionele Monteur in de regio. Vergelijk vakmensen bij Mygo of bel direct voor een afspraak: 085 106 1600.