Terug naar diensten
Storing aan je ATAG Ketel?

Storing aan je ATAG Ketel?

Op Mygo vind je handige tips, verhelderende informatie, en professionele vaklui. Neem een kijkje en bepaal welke oplossing bij jou past. 

Atag ketel storing

Verwarmingsketels worden steeds geavanceerder, efficiĆ«nter en energiezuiniger. Doorlopende technische ontwikkeling zorgt ervoor dat er steeds meer mogelijk is. Meer en meer woningen zijn inmiddels voorzien van een combiketel die niet alleen verwarmt, maar ondertussen ook met restwarmte energie opwekt. Als jouw CV ketel naar behoren werkt profiteer je van al deze voordelen. Maar wat als er een storing optreedt? Dan moet je weten bij wie je moet zijn. Bij storingen aan een Atag ketel bent je aan het juiste adres bij onze CV monteurs. Wij staan altijd voor je klaar en zorgen voor een snelle oplossing van alle storingen van zowel combi-, EC- als soloketels. Je wil immers dat problemen als geen warm water, een loeiende of juist uitgevallen CV ketel zo snel mogelijk worden verholpen.

Zelf de storing oplossen?

Wanneer je Atag ketel storing aangeeft adviseren wij de stroom-, water- en gastoevoer te controleren. Als deze juist zijn aangesloten, kun je proberen om de ketel te resetten. Is de foutmelding na de reset verdwenen uit het display? Dan beschik je als het goed is weer over warm water. Blijft de foutmelding terugkomen, schakelt de ketel zichzelf telkens uit of zakt de waterdruk meer dan eens onder de 1,5 bar? Schakel dan onze hulp in. 

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij u door naar de ervaren loodgieters van Mygo. Bel direct naar: 085 432 00 32.