Terug naar diensten
Een storing aan je AWB ketel?

Een storing aan je AWB ketel?

Het is belangrijk om je AWB ketel goed te onderhouden. Hiervoor kun je zelf contact opnemen met een Mygo-monteur of je kunt een onderhoudscontract afsluiten. Gedegen onderhoud verlengt de levensduur van je ketel met vele jaren. Toch komen storingen en problemen in de praktijk ook bij goed onderhouden CV ketels voor. De ketel in je woning wordt dagelijks intensief gebruikt en dus worden wij vaak benaderd voor het oplossen van een AWB CV ketel storing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag.

Wat te doen bij een AWB CV ketel storing?

Een AWB ketel storing is in veel gevallen het gevolg van een te lage waterdruk, te lage gasdruk of een lekkage in een van de leidingen. In enkele gevallen kun je deze problemen zelf oplossen door de water- of gaskraan verder open te draaien. Hierbij is het belangrijk om in acht te nemen dat ook een te hoge druk nadelige gevolgen heeft voor je CV systeem. Wij raden daarom aan om bij een AWB CV ketel storing te kijken of je de betekenis van de foutcode op het scherm kunt achterhalen. Wanneer je wilt proberen om een eenvoudige storing zelf op te lossen, schakel je het systeem altijd eerst uit. Neem een vakman in de arm als de storingsmelding blijft terugkomen of als je niet precies weet wat te doen. 

Voor een gedetailleerd prijsoverzicht, dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen, verwijzen wij je graag door naar de ervaren loodgieters van Mygo. Bel direct naar: 085 432 00 32.