Terug naar diensten
Alles over stukadoors

Alles over stukadoors

Een stukadoor is afhankelijk voor het afwerken van muren en plafonds. Met name bij nieuwe woningen liggen beton en stenen nog open; stucwerk of sierpleister zorgt met een mooie, egale laag voor de juiste bedekking. Dit resulteert in een mooi afgewerkt interieur voor de woning én dient als beschermlaag voor de woning. Om dit voor elkaar te krijgen maakt een stukadoor gebruik van diverse materialen en technieken. Voorbeelden daarvan zijn spackspuiten, spachtelputz en het standaard stucen van muren en het plafond. Wil je ook gebruik maken van deze dienst? Ga dan bij Mygo op zoek naar een vakbekwame stukadoor uit de regio.

Stukadoor met innovatieve technieken

Ben je op zoek naar stucwerk met een hoge standaard? De stukadoors bij Mygo verzorgen gegarandeerd de hoogste kwaliteit in de afwerking van jouw interieur. Onze ervaren stukadoor weet hoe muren en plafonds op de juiste manier kunnen worden afgewerkt. Dit zorgt niet alleen voor de beste bescherming, maar geeft ook een positieve impuls aan het interieur van de woning. Daarbij kies je zelf wat je wilt:

  • Spuitwerk
  • Standaard stuc
  • Sierpleister
  • Spachelputz

Deze varianten geven elk een andere uitstraling aan het interieur. Ga je in zee met één van onze stukadoors, dan zal de vakman je alle mogelijkheden laten zien en advies geven over de beste mogelijkheden voor ieder type woning of (klein) bedrijfspand.

Zowel nieuw als per restauratie

Een stukadoor kan je zowel van dienst zijn bij nieuwe woningen/panden, als ook bij de restauratie van oudere panden. Belangrijk bij stucwerk is dat dit niet kan los laten en duurzaam muren en het plafond blijft afdekken. Kwaliteit die je voelt op het moment dat je de muur en het plafond raakt én die een duidelijke impuls geeft aan het interieur van de woning. Zoek een stukadoor via Mygo en vraag een offerte aan voor het uitvoeren van jouw stucwerk. Dankzij technische ontwikkelingen kunnen onze stukadoors steeds meer voor je betekenen. Laat je via Mygo informeren over de mogelijkheden en vind een stukadoor in jouw regio of bel naar 085 106 1600.