Terug naar diensten
Tegels Leggen Met Een Expert

Tegels Leggen Met Een Expert

Tegels heb je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Het is zeker niet meer alleen voorbehouden aan de badkamer of keuken. Ook in de woonkamer kun je met tegels bijdragen aan een prettige, moderne sfeer. Gezien de vele materiaalsoorten kun je het heel precies afstemmen op de rest van het interieur. Tegels hebben bovendien weinig onderhoud nodig en gaan voor lange tijd mee. Je hebt ook minder last hebben van vuil dat vast blijft zitten, zoals bij tapijt- of houtvloeren nog weleens het geval kan zijn.

Tegels leggen keuken

Net als in de badkamer wil je in de keuken tegels die je goed schoon kunt maken. Eventuele vet- of etensvlekken moet je snel kunnen verwijderen. Als de keuken echt een aparte ruimte vormt, kun je ook voor een andere stijl kiezen. In veel moderne huizen zijn de keuken en de woonkamer echt aangesloten. Dan is het mooier om beide stijlen in elkaar over te laten vloeien. Zowel voor de woonkamer als keuken kun je natuursteen, plavuizen of keramische tegels gebruiken. De rode keramische tegels blijven daarentegen wel het meest geschikt voor de keuken.

Tegels leggen woonkamer

Het belangrijkste bij tegels leggen in de woonkamer is de ondergrond. Bij een egale ondergrond kunnen de tegels goed blijven liggen en is de kans op scheuren en beschadigingen aanmerkelijk kleiner. Ook is het belangrijk om wanden en vloeren voor te laten behandelen, zodat je eventuele vochtschade ook direct voorkomt. Laat je hierover adviseren door een vakman van MyGo.

Tegels in huis kosten

Materiaalkosten beslaan bij tegels leggen het voornaamste deel van het budget. Keramische vloertegels kosten gemiddeld tussen de 10 euro en 80 euro Natuursteen is hier aanmerkelijk duurder, met prijzen tussen de 25 euro en 150 euro Gezien de vele tegelsoorten tegenwoordig kun je het beste vooraf een offerte op laten stellen. Dit bespaart je vaak aanzienlijke kosten. Gemiddeld kost een nieuwe woonkamervloer van 40m2 3000 euro Alles wat je kunt besparen, is dus welkom. Voor meer informatie en vakmannen bij jou in de buurt kun je terecht bij de Matchmaker van MyGo. Of bel direct naar: 085 106 1600