Terug naar diensten
Tuinontwerp maken

Tuinontwerp maken

Voordat er wordt begonnen met het aanleggen van een tuin is het belangrijk dat er een goed ontwerp klaar ligt. Binnen een goed tuinontwerp wordt rekening gehouden met je wensen en een mooie vormgeving. Een hovenier denkt graag met je mee over de uitstraling van je tuin en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Eenduidige uitstraling

Rekening houden met je woning binnen je tuinontwerp is een ware trend. Een woonkamer mag als het ware doorlopen in de tuin. Als je een strakke woonkamer hebt dan kun je de tuin ook strak en modern houden. Hiermee zorg je voor een tuin die in balans is met je woning. Dit is iets waar je zelf diep over kunt nadenken, maar je kunt ook een hovenier inschakelen. Een hovenier kan met je meedenken over verschillende tuin thema's en kan je tuin vervolgens vormgeven. Samen met de hovenier kun je zo je eigen droomtuin ontwerpen.

Bewezen kwaliteiten

Voor het uiteindelijke ontwerp is advies over je tuin belangrijk. Om ervoor te zorgen dat je tuin uiteindelijk aan al je wensen voldoet is het belangrijk dat het tuinadvies van hoge kwaliteit is. Mygo werkt uitsluitend samen met hoveniers die hun kwaliteiten bewezen hebben. Een groot voordeel is dat ze bij je in de buurt zitten en persoonlijk bij je aan de slag kunnen gaan.

Mogelijkheden bij jou in de buurt

Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze hoveniers. Een tuinontwerp komt tot stand door onze hoveniers te vertrouwen op hun kwaliteiten. Ze zullen je verbazen door je gedachtes te verwerken in een tuin op papier. Als je tuin een vormgeving heeft gekregen op papier kun je ervoor kiezen om het tuinontwerp direct te laten realiseren door onze hoveniers. Via de Matchmaker kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een hovenier bij jou in de buurt voor een tuinontwerp op maat. Of bel direct naar: 085 432 00 32!