Terug naar diensten

Verhuislift

Ben je van plan te verhuizen? Of zit je midden in een verhuizing en heb je geen idee hoe je, je bankstel naar de vijfde verdieping in je nieuwe woning moet verplaatsen? Mygo heeft de oplossing voor je, want bij ons kun je namelijk een verhuislift huren. Met het huren van een verhuislift ben je ervan verzekerd dat je spullen zonder schade overgaan naar je nieuwe huis.

Het inschakelen van een verhuislift kan je veel tijd, moeite en schade besparen. Het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf scheelt je veel fysieke inspanning en zorgt ervoor dat je spullen veilig naar het nieuwe huis worden gebracht.

Verhuislift huren

Een verhuislift biedt veel voordelen. Je bespaart tijd doordat je niet steeds de trap op en neer hoeft te lopen met je zware spullen. Je bespaart fysieke inspanning, doordat de verhuislift al het zware werk doet. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je door je rug gaat of dat je ander fysiek letsel oploopt bij het verhuizen van je goederen. Tot slot voorkom je schade aan je verhuisde goederen, muren en trappen. Met de verhuislift wordt op geheel veilige wijze je inboedel verhuisd.

Verhuislift kosten

Als je een verhuislift apart huurt betaal je meestal € 50,- à € 60,- per uur. De meeste verhuurders verwachten wel dat je de lift minimaal 2 uur huurt. Als je besluit een pakket te nemen bij een verhuisbedrijf betaal je doorgaans tussen de € 700,- en € 900,-, maar dan zit hier alles, inclusief de verhuislift, bij in.