Terug naar diensten

Vloerenspecialist

Een vloer is een essentieel onderdeel van een woon- of kantoorruimte. De vloerspecialisten van Mygo kunnen je voorzien van een professioneel vloeren advies en zijn gespecialiseerd in het leggen van plavuizen en houten vloeren. Of je nou een klassieke houten vloer wilt, plavuizen of zacht tapijt de specialisten van Mygo hebben het. Zo wordt jouw nieuwe vloer de eyecatcher van je woning en zal zo ook de stijl van jouw interieur versterken.  Daarnaast kan je hier ook terecht voor vloeronderhoud, zoals schuren en aflakken. Zo heb je binnen no time weer een vloer van authentieke allure. Voor alle typen vloerenDoor ons brede aanbod kan je bij ons terecht voor alle soorten vloeren. Wij verzorgen onder andere:

 • Houten vloeren, parket, bamboe, mozaïek en laminaat leggen
 • Tapijt en vloerbedekking verwijderen; afwisselend ook tapijt leggen
 • Tegelvloeren leggen en gietvloeren storten 
 • Plavuizen leggen
 • Verzorgen en leggen van alle soorten vloerbedekking 
 • Patronen: Hongaarse punt, visgraat, castle blocks en meer! 

Vloerenspecialist Wil je een mooie vloer in jouw nieuwe of huidige woning, kies dan voor de vloerspecialisten van Mygo. Naast het leggen en leveren van nieuwe vloeren kan je bij onze vakmensen ook terecht voor vloeronderhoud, tapijtreiniging en renovatie. De vloerspecialisten van Mygo maken gebruik van de nieuwste technieken zodat praktisch iedere houten- of stenenvloer direct kan worden vernieuwd zodat deze weer als nieuw oogt. Door de ruime ervaring die onze vloerspecialisten hebben zijn wij ervan overtuigd goed werk te leveren. Door de juiste kennis en expertise zijn de vloerspecialisten in staat tot het leveren van topkwaliteit. Type vloeren Naast een fraaie uitstraling is gebruiksgemak misschien nog wel een belangrijker onderdeel bij de keuze van het type vloer. Houten vloeren zien er bijvoorbeeld prachtig uit, maar zijn deze in jouw geval ook praktisch? Om het je gemakkelijk te maken volgt onderstaand een beknopte opsomming van de voordelen van parket, laminaat, tapijt en vloertegels.

 • Houten vloeren en parket is hygiënisch, duurzaam en tijdloos 
 • Vloerbedekking is geluiddempend, veilig en energiebesparend
 • Laminaat is makkelijk te leggen, onderhoudsarm en direct beloopbaar
 • Vloertegels zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud
 • Let op: Het kan per specialist verschillen wat wel en niet wordt gedaan

Kom in contact met onze vloerenspecialist Wanneer je een gratis offerte opvraagt, dan maakt Mygo een selectie van de meest geschikte experts uit jouw regio. Vervolgens krijg je een overzicht met de aanbiedingen van diverse vloerenspecialisten. Alles is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dus kijk op je gemak of er een goed aanbod tussen zit. Je kan er ook voor kiezen om een vakman langs te laten komen zodat deze de situatie ter plekke voor je kan beoordelen. Mygo wil je de beste ervaring geven, daarom vinden wij de klik tussen de vakman en jou als klant erg belangrijk. Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal voor je kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met op ons op en wie weet heb je binnenkort de vloer die helemaal bij je past!