Terug naar diensten
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Behalve het verlagen van de stookkosten heeft het isoleren van je vloer nog meer voordelen. Het is beter voor je gezondheid, milieubesparend, je hebt minder last van ongedierte en schimmelvorming, het zorgt voor een prettiger leefklimaat en je hebt een minder muffe lucht in je woning. Het isoleren van de vloer is echter geen prettige en makkelijke klus, met name als je niet van kleine ruimtes houdt. Gelukkig kan je altijd een vakman inschakelen, die de klus snel en professioneel zal uitvoert.

Kruipruimte isoleren

Een vochtig huis zorgt voor hogere stookkosten en het is ook nog eens slecht voor je gezondheid. Door het isoleren van de vloer zal vocht niet meer door de vloer omhoog trekken. Voor het aanbrengen van vloerisolatie heb je voldoende ruimte nodig in de kruipruimte. Dan kan de vloer direct geïsoleerd worden door het aanbrengen van dikke platen isolatiemateriaal onder de vloer. Wil je jouw vloer laten isoleren maar is deze te laag en niet toegankelijk? Dan is het een optie deze ruimte gedeeltelijk op te vullen. Zo komt de isolatie op de ondergrond te liggen. Het vocht en condens zullen zich dan daaronder opstapelen, waardoor de vloer droog zal blijven. Er kunnen verschillende soorten isolatiematerialen gebruikt worden. Onze vakmannen helpen je graag bij het bepalen van de soort isolatie die het beste past bij jouw woning. 

Wil je meer informatie over het plaatsen van vloerisolatie of wil je weten of jouw vloer geschikt is voor vloerisolatie? Via Mygo kom je snel en eenvoudig in contact met de vakman die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Dit kan via de Matchmaker van MyGo en telefonisch via: +31851061600 .