Vloerverwarming

Vloerverwarming is een heel aantrekkelijke manier om je huis te verwarmen. Het vergt wel expertise om het goed en duurzaam aan te laten leggen. Wil jij vloerverwarming aan laten leggen? Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerde vloerverwarming specialist bij jou in de buurt.

Je kunt de MyGo Matchmaker zowel telefonisch als online gebruiken.
Voor telefonisch, bel 085-432 00 32. Voor online, klik op de Matchmaker knop

Om je te helpen bij het oriënteren naar de mogelijkheden vind je op onderstaande pagina’s veel informatie over de mogelijkheden van vloerverwarming, en de gemiddelde prijzen daarvan.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming wordt in de meeste gevallen aangelegd onder de vloer. Je kunt de vloerverwarming eerst laten aanleggen en dan de vloer er overheen plaatsen, of de vloerverwarming laten infrezen. Hieronder staan alle mogelijkheden.

Vloerverwarming onderhoud en reparatie

Het aanleggen van vloerverwarming is natuurlijk de eerste stap. Net zoals met de meeste installaties, zal ook de vloerverwarming moeten worden onderhouden. Van tijd tot tijd kan deze ook storingen of defecten vertonen of lek gaan. De kans daarop wordt aanzienlijk kleiner wanneer de vloerverwarming goed wordt onderhouden.

vloerverwarming wordt in een de vloer verwerkt

Afbeelding 1: Vloer wordt over de vloerverwarming heen geplaatst.

Duurzaam wonen

Vloerverwarming is niet alleen populair omdat het een comfortabele manier van verwarmen is. Vloerverwarming is vooral ook een hele goede manier van verwarmen voor mensen die al bezig zijn met de overstap naar gasloos wonen. Doordat vloerverwarming zogenaamde lagetemperatuurverwarming (LTV) is, kan dit heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een warmtepomp. Wil je meer weten over duurzaamheid en hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Kijk dan eens op deze pagina.


Zoek je iets wat je hierboven niet hebt kunnen vinden? Misschien vind je het dan op een van de volgende pagina's:

Zoek je iets heel anders? Kijk dan eens rond tussen onze categorieën.