Dit is MyGo

MyGo is een Nederlands service platform dat vraag en aanbod op innovatieve wijze samenbrengt binnen de dienstverleningsmarkt.

Op MyGo vinden zowel particulieren als bedrijven moeiteloos dienstverleners die klussen en projecten in en om het huis uitvoeren. Ook dienstverleners binnen andere sectoren zoals juridische en financiële dienstverlening vind je bij MyGo. Een exact overzicht van onze categorieën vind je hier.

Vinden zonder zoeken

Onze missie is om personen en bedrijven die een dienstverlener nodig hebben op de best mogelijke wijze te matchen met 100% passende dienstverleners. ‘Vinden zonder zoeken’ noemen we dat. Hoe we dat doen? Niet door te zoeken, maar door te matchen.

Uniek

We brengen niet alleen matches tot stand, maar ontzorgen je graag geheel. Dus vertel ons wat je wilt en hoe je dat wilt.

 • Je kunt bijvoorbeeld direct een afspraak plannen
 • Of eerst één of meerdere offertes opvragen
 • Of wil je eerst telefonisch een vakspecialist aftasten voordat je jouw opdracht bij iemand neerlegt?
 • Ook een terugbelverzoek is mogelijk, zodat een vakspecialist je terugbelt wanneer hij de tijd heeft om je goed te woord te staan.
 • Je kunt ook dienstverleners d.m.v. een geschreven bericht benaderen.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kun je zelf kiezen of je liever online of telefonisch contact wilt. Gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Hoe kan het?

Dat je bij MyGo niet hoeft te zoeken, maar direct gematcht kan worden met de best passende lokale dienstverleners? Dat komt door de bijzondere MyGo database. Die is namelijk uniek in Nederland, doordat alle vakspecialisten zelf hun specialiteiten, openingstijden, beschikbaarheid en andere services doorgeven en bijhouden. Hierdoor kan jouw vraag dus direct gematcht worden met lokale dienstverleners, die in jouw vraag gespecialiseerd zijn. MyGo werkt daarbij uitsluitend met gekwalificeerde dienstverleners.

Hoe werkt het?

Heel simpel. je hebt twee opties.

 1. Klik op de Matchmaker knop op de homepagina, en de rest wijst zichzelf.
 2. Of stap rechtstreeks de Matchmaker in, die je op bijna alle MyGo webpagina’s aantreft.

Om je goed te kunnen matchen stelt de Matchmaker je een paar korte vragen. Met de antwoorden daarop kan MyGo je vervolgens direct helpen op de manier die je zelf kiest.

Bij het matchen kun je verschillende mogelijkheden en voorkeuren inbrengen. Bijvoorbeeld of de dienstverlener beschikt over spoed en 24/7 service, een mobiele betaalmogelijkheid heeft, welke keurmerken hij draagt, wat ze doen op het gebied van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen en nog veel meer.

Op basis van jouw wensen kan de Matchmaker je vervolgens precies vertellen welke lokale vakspecialisten daarvoor geschikt zijn. Naast snelheid en gemak verzekert de MyGo Matchmaker je tevens dat de matchende dienstverleners gespecialiseerd en gekwalificeerd zijn voor jouw opdracht.

Je hoeft dus niet langer meer te zoeken en verschillende dienstverleners te raadplegen totdat je er één vindt die gespecialiseerd is in jouw vraag. Ook loop je niet meer tegen het risico en de pech aan, dat hij vervolgens helemaal geen tijd voor jouw klus heeft. Probeer het maar eens! Kwaliteit en betrouwbaarheid Vanuit onze kwaliteitsmaatstaf en absolute prioriteit om jou de beste dienst te leveren, voert MyGo een strikt kwaliteitsmanagement.

Zo werken we allereerst uitsluitend met vakspecialisten met een vakgerelateerde KvK inschrijving. Tevens worden de MyGo dienstverleners gescreend op vakkennis, ervaring, klantgerichte houding en keurmerken.

Omdat we ook onze vakspecialisten de beste ervaring willen bieden vinden we een goede relatie met deze professionals belangrijk. En omdat goede relaties alleen op basis van wederzijdse tevredenheid kunnen bestaan, werken we per definitie alleen met professionals die onze kwaliteit- en klantgerichte waarden met ons delen.

Mocht je desondanks tóch een teleurstellende ervaring opdoen? Dan vragen we je ons daarover te informeren. Naast bemiddeling tussen jou en de dienstverlener onderzoeken we dan de mogelijkheden om tot de beste oplossing te komen.

Onze kwaliteits- en service maatstaven hebben we samengebracht in onze zogenaamde ‘Big Five’. Elke MyGo dienstverlener heeft deze maatstaven bij inschrijving bevestigd.

 1. Kwaliteit
 2. Professionaliteit
 3. Omgangsvormen
 4. Communicatie
 5. Afspraken nakomen

Bedrijf

Het MyGo platform is ontwikkeld door het Groningse Allfree BV. Wij zijn sinds 1999 op bevlogen wijze actief met het makkelijk maken van ‘dienstverleners vinden’. We horen bij de eerste bedrijven in Nederland die het zogenaamde Naambellen geïntroduceerd en bekend gemaakt hebben. Vanuit de combinatie van Naambellen en intensieve samenwerking met de Gouden Gids en De Telefoongids was Allfree toen al toonaangevend in het gemakkelijk maken van dienstverleners vinden.

Het MyGo platform is de nieuwste doorontwikkeling van Allfree. Het komt voort uit veranderingen en nieuwe mogelijkheden op technologisch vlak.

Visie achter MyGo

De ontwikkeling van MyGo is ontsprongen vanuit de visie dat de huidige technologische mogelijkheden het ‘vinden van dienstverleners’ beter en makkelijker kunnen maken dan momenteel in de markt wordt toegepast. Ofwel; het kan beter en het moet beter.

De kracht van het platform zit in de combinatie van benutting van de huidige technologische mogelijkheden, en gaan voor een totaaloplossing, voor zowel gebruikers als dienstverleners.

Zo biedt MyGo aanzienlijk meer dan alleen de standaardmogelijkheid om offertes op te vragen. Of je nog in de oriëntatiefase zit, of concreet een afspraak wilt maken. En of je online of telefonisch gematcht wilt worden. Vind zonder zoeken dienstverleners, op de manier die jou het beste past.

Kenmerkend

Allfree BV is gevestigd op een fijne locatie in de binnenstad van Groningen. De bedrijfscultuur en bedrijfssfeer zijn vlot, informeel, en sterk toegewijd aan het leveren van de best mogelijke klantwaarde. Met ons schitterende team is het een genoegen om elke dag te werken aan de best mogelijke klantwaarde.

Bel ons
Bel ons

Gratis en vrijblijvend
085 432 00 32

Chat met ons
Chat met ons

Tussen 10:00 en 16:00 uur
 

E-mail ons
E-mail ons

Wij beantwoorden je mail binnen 24 uur

Contactformulier
Contactformulier

Vul de velden in en wij zoeken contact met jou