Stel hier je vraag

Betalen

Als consument betaal je rechtstreeks aan de vakspecialist. Niet aan MyGo. Een vakspecialist kan je een factuur sturen óf je kan middels een mobiele pinautomaat betalen. 

Coronavirus

Wij beseffen ons goed dat ook onze vakmensen en klanten te maken hebben met de gevolgen van het coronavirus. Daarom nemen wij de nodige maatregelen om het uitvoeren van werkzaamheden bij mensen thuis zo veilig mogelijk te maken voor onze klanten en vakmensen. Lees voor meer informatie dit artikel.

Over MyGo

MyGo is een Nederlands service platform dat vraag en aanbod op innovatieve wijze samenbrengt binnen de dienstverleningsmarkt. MyGo is in het leven geroepen om consumenten te ontzien van het eindeloos online zoeken naar een passende professional, dienstverlener of vakspecialist. Bezoekers van MyGo gebruiken de zogenaamde Matchmaker om een geschikte vakspecialist voor hun opdracht te vinden. Vervolgens worden er passende professionals, dienstverleners of vakspecialisten getoond als match.

Voer in de zoekbalk in wat er moet gebeuren en klik vervolgens op Go! Om je goed te kunnen matchen stelt de Matchmaker je een paar korte vragen. Met de antwoorden daarop kan MyGo je vervolgens direct helpen op de manier die je prefereert. Op basis van jouw wensen kan de Matchmaker je vervolgens precies vertellen welke lokale vakspecialisten daarvoor geschikt zijn. Naast snelheid en gemak verzekert de MyGo Matchmaker je tevens dat de matchende dienstverleners gespecialiseerd en gekwalificeerd zijn voor jouw opdracht. 

Wanneer je via de Homepage een categorie kiest, kun je zien welke beroepen daar onder vallen. Hiermee kun je gematcht worden. Ook kun je zien welke werkzaamheden deze vakspecialist, professional of dienstverlener uitvoert wanneer je er op klikt. 

Op deze pagina kun je kiezen op welke manier je het liefst contact opneemt met ons. We helpen je graag! 

Problemen

Mocht je een teleurstellende ervaring opdoen met een van onze vakspecialisten, dienstverleners of professionals dan vragen we je ons daarover te informeren. Naast bemiddeling tussen jou en de dienstverlener onderzoeken we dan de mogelijkheden om tot de beste oplossing te komen.

Wanneer je gebruik maakt van G-mail is de kans aanwezig dat er e-mails van ons in je ongewenste mail terecht komt. Check dus altijd je ongewenste e-mail inbox en stel onze mails in als ‘veilig’.  

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden.

Match mij
Match mij!

Met onze Matchmaker kun je eenvoudig via een aantal stappen bij de juiste professional uitkomen

Bel ons
Bel

Gratis en vrijblijvend

Contactformulier
Contactformulier

Vul de velden in en wij zoeken contact met jou