Logo van Gomez Vloeronderhoud B.V.

Gomez Vloeronderhoud B.V.

Waarom Gomez Vloeronderhoud B.V.
  • Landelijk werkend
  • 40+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Over Gomez Vloeronderhoud B.V.

Uw natuursteenspecialist sinds 1982!

Welkom bij dé specialist voor uw marmeren- en natuurstenen vloeren. Onze vakbekwame behandeling laat uw natuurstenen vloeren er weer als nieuw uitzien!


Ontdek de sleutel tot het behoud van uw natuurstenen vloer bij Gomez Vloeronderhoud! Wij zijn uw vertrouwde partner om uw natuurstenen vloer in optimale conditie te houden en weer nieuw leven in te blazen. Bij ons staat steenverzorging centraal.


Met een schat aan ervaring bieden wij gespecialiseerde diensten zoals impregneren, kristalliseren, polijsten, reinigen, renoveren, repareren, schuren en slijpen voor elk type natuursteen. Onze deskundige specialisten voorzien u tevens van doeltreffend onderhoudsadvies, waardoor u langdurig kunt genieten van prachtige resultaten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we graag de huidige conditie van uw vloer. Op basis daarvan ontvangt u van ons een prijsindicatie en gedetailleerde informatie over hoe wij uw vloer zullen revitaliseren.


Kies voor een gratis proefstuk of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bij Gomez Vloeronderhoud streven we ernaar om uw natuurstenen vloer in topconditie te brengen, zodat u er langdurig van kunt genieten.

Diensten

Werkgebied

Reviews Gomez Vloeronderhoud B.V.

Bedrijfsgegevens
  • KvK nummer 82797153
  • Akerdijk 116
    1175 LK Lijnden

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!