Logo van Koolen Koeling

Koolen Koeling

5 reviews
Waarom Koolen Koeling
  • Familiebedrijf
  • Persoonlijk contact

Over Koolen Koeling

Op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw koeltechnische behoeften? Bij Koolen Koeling bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis kunnen we voor elk probleem een passende oplossing vinden.


Wat ons echt onderscheidt, is ons persoonlijke contact met klanten. We zijn een familiebedrijf dat in 1980 is opgericht door Theo Koolen. Sinds 1989 is ook schoonzoon Fred Heemskerk bij ons komen werken, en hij heeft bewezen een harde werker te zijn met een groot hart voor de zaak. Toen in 2000 bleek dat Theo ongeneeslijk ziek was, hebben Fred en zijn vrouw Karin de zaak officieel overgenomen. In 2004 overleed Theo Koolen op 65-jarige leeftijd, maar zijn kennis en nalatenschap leven voort in ons bedrijf.


Fred deelt dezelfde passie en plezier in zijn werk als zijn schoonvader. Met zijn uitgebreide werkervaring en kennis kan hij voor elk probleem een passende oplossing vinden. Het persoonlijke contact met onze klanten is de kracht van Koolen Koeling. Fred zet het bedrijf met veel plezier en liefde voort, met een ongeëvenaard vakmanschap in koeltechniek. In 2020 vierden we ons 40-jarig bestaan, wat betekent dat we al 40 jaar lang expertise hebben opgebouwd in alles wat met kou te maken heeft.


Karin speelt ook een belangrijke rol in ons bedrijf. Ze verzorgt de planning van werkafspraken voor Fred en Stan, en daarnaast handelt ze de mails en telefoongesprekken af. U kunt haar bereiken op werkdagen in de ochtend, van 10.00 uur tot 13.00 uur.


Sinds 2020 is ook Stan, de zoon van Fred en Karin, actief in de koeltechniek. Hij heeft dezelfde liefde voor het vak geërfd als zijn opa en vader. Stan is een harde werker met een frisse blik op de zaak. Het is dan ook geen verrassing dat u vader en zoon steeds vaker samen op de werkvloer zult vinden.


Kies voor Koolen Koeling en ervaar de expertise, het persoonlijke contact en de betrouwbaarheid die ons bedrijf kenmerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw koeltechnische vraagstukken. Onze diensten zijn beschikbaar voor klanten in de nabije regio van Waalre.

Diensten

Werkgebied

Reviews Koolen Koeling

Bedrijfsgegevens
  • KvK nummer 84305339
  • Resedalaan 42
    5582 AB Waalre
Keurmerken
Merken

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!