ATAG maakt al ruim 70 jaar prijswinnende verwarmingsproducten in het Gelderse Lichtenvoorde. Ze zorgen ervoor dat wereldwijd ruim 500.000 huishoudens dagelijks genieten van de warmte van de cv ketel. In 1948 werd er gestart in een Achterhoekse 'schuur’ met het produceren van gaskooktoestellen. In de jaren zestig toen de Slochteren gasbel werd ontdekt is de stap gemaakt naar huisverwarming. Begonnen met Westminster haarden, ontstond in 1986 ATAG Verwarming, waar in het Gelderse Terborg en Ulft cv-ketels, gaskachels en bedrijfsverwarming werden gemaakt. In 1987 wordt de ATAG Holding opgericht. Ruim 900 mensen werken bij o.a. de volgende bedrijven:

•    ATAG Keukentechniek

•    ATAG Verwarming

•    Pelgrim Kook- en Verwarmingsindustrie

•    Batavus

Eind jaren negentig specialiseert de ATAG Holding zich verder in warmtetechniek en worden alle andere dochterondernemingen verkocht. De verwarmingstak gaat zelfstandig verder als ATAG Heating Group, waaronder ook ATAG Verwarming valt. 


ATAG Verwarming groeit en maakt sinds 2014 onderdeel uit van de internationale Ariston Thermo Group.Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!