Intergas richt zich al meer dan 50 jaar op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog-rendement cv-ketels. 


Intergas wil ook in de toekomst oplossingen bedenken en ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte: met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij gelooft Intergas in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Geavanceerde oplossingen als 'all electric' en hybride toestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel. Zo is Intergas voortdurend bezig om hun grenzen te verkennen en te verleggen, óók in geografisch opzicht.


Met ingang van 1 juni 2019 maakt Intergas deel uit van Rheem. Dit Amerikaanse bedrijf is het enige bedrijf ter wereld dat zowel producent is van verwarmings- als verkoelingssystemen, warmwater-oplossingen, zwembadverwarming en commerciële koel- en vriessystemen. Daarnaast is Rheem de grootste producent van warmwater-oplossingen in Noord-Amerika.Aangesloten bedrijven (10)

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!