Saffier levert kwaliteitsvloeren van laminaat en PVC. De collecties staan garant voor meer dan twintig jaar ervaring. Dankzij deze ruime ervaring kan Saffier de ultieme vloeren collectie ontwikkelen die van alle markten thuis is. Er wordt geproduceerd op de laatste woontrends volgens de laatste normen.


De laminaatvloeren van Saffier zijn al jaren een vast onderdeel van menig vloerencollectie. De vloeren zijn niet alleen bij de winkelier vertrouwd, ook meer dan 150.000 huishoudens zijn overtuigd van de kwaliteit van Saffier. De bewezen kwaliteitsvloer is daarnaast zeer aantrekkelijk geprijsd. De laminaat vloerencollectie bestaat uit 4 series, Avenida, Estrada, Serenade en Maxx. U hebt hierbij een keuze uit 24 decoren.


De PVC vloerencollecties van Saffier zijn echte kwaliteitsvloeren en nieuw op de markt. Met deze collectie hebben we voor iedere consument een passende kwaliteitsvloer. De PVC vloerencollectie bestaat uit 5 series: Aringa, Grande, Media, Mercato en XXL. U hebt ook hierbij een keuze uit 24 decoren.Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!