Terug naar diensten
App ontwikkelen

App ontwikkelen

App laten ontwikkelen door een professionele appbouwer?

Zelf een app ontwikkelen is een tijdrovende, prijzige bezigheid, vooral als je er weinig ervaring mee hebt. Dan is de kans groot dat je eindigt met een app die niet goed werkt,of die simpelweg niet gevonden wordt door potentiële gebruikers. Denk je wel dat je een fantastisch idee hebt voor een app, dan kun je die ook laten bouwen door een specialistisch bedrijf. Dan weet je dat je goed zit!

Zoek je een online marketing bureau of een professionele appbouwer die jouw app voor je kan ontwikkelen? Bel dan eens naar 085 106 1600 om je door ons te laten doorverbinden met het bedrijf voor jouw klus, of gebruik onze online Matchmaker om een offerte op te vragen bij een appbouwer in een bepaalde regio.

Direct een app ontwikkelaar nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Voordelen app laten ontwikkelen

Of je nu als bedrijf een professionele app wilt ontwikkelen of dat je bepaalde app-ideeën heeft waar je wel wat aan wilt verdienen, je app laten ontwikkelen door een externe appbouwer heeft sowieso enkele voordelen ten opzichte van het zelf doen. Hieronder hebben we enkele van die voordelen op een rijtje gezet.

 • Apps laten ontwikkelen is een mooie manier om geld te verdienen aan je goede ideeën. Misschien ben je een ware entrepreneur en barst je van de ideeën voor winstgevende apps, maar ben je zelf niet technisch genoeg om je ideeën vorm te geven… Wat doe je dan? Je hoeft niet met die ideeën te blijven rondlopen, laat die apps in dat geval gewoon ontwikkelen! Zo kun je toch je zakelijk inzicht benutten zonder dat je daarvoor programmeur hoeft te zijn.
 • Je hoeft niet eerst je technische kennis op te krikken als je je app laat bouwen. Ben je wel technisch aangelegd, maar heb je niet per se ervaring met apps bouwen? In dat geval kan het een proces zijn dat jaren gaat duren, zeker in verband met de constant veranderende wereld van smartphones en tablets. Door je app te laten ontwikkelen door een professional, bespaar je veel tijd die je anders besteed zou hebben aan trial-and-error, en wie weet of die app er anders wel van zou zijn gekomen.
Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste app ontwikkelaar in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600
 • Een professioneel ontwikkelde app is gebruiksvriendelijker en wekt een betere indruk. Als appgebruiker heb je waarschijnlijk wel een idee van wat een app gebruiksvriendelijk maakt, maar om die theorie in de praktijk toe te passen is een heel ander verhaal. Een professionele appbouwer daarentegen kan een app voor je bouwen die gegarandeerd soepel en intuïtief werkt én die er ook nog eens mooi uitziet. Zo zullen potentiële gebruikers je app ook daadwerkelijk willen gebruiken.
 • Laat je als bedrijf een app ontwikkelen, dan is dat een investering die je ook weer terugverdient. Ben je een bekend bedrijf, dan zullen veel klanten ook verwachten dat je een goed werkende app hebt (en in de praktijk valt dat vaak tegen). Door een app te laten ontwikkelen, geef je je klanten wat ze willen en zijn ze door het gebruiksgemak ook eerder geneigd om aankopen bij je te doen. In dat geval is een app bouwen een investering die je op termijn zeer waarschijnlijk zult terugverdienen.

App ontwikkelen

Kosten app ontwikkelen

De prijzen van het laten ontwikkelen van een app lopen zeer sterk uiteen. Om een idee te krijgen van welke factoren allemaal meespelen:

 • Hoe complex je app moet worden/uit hoeveel pagina’s hij gaat bestaan.
 • De toestellen waarvoor je app ontwikkeld moet worden.
 • Of je werkt met een standaardontwerp voor je UX of dat deze compleet opgebouwd moet worden.
 • Of je app gekoppeld moet zijn aan social media.
 • Of je wilt werken met gebruikersprofielen die op een server worden opgeslagen.
 • Of je de app door de appbouwer wilt laten optimaliseren.
 • Over welke functies de app verder moet beschikken, zoals in-app aankopen en pushmeldingen.

Gemiddeld liggen de kosten voor het laten bouwen van een app tussen de 10.000 en 150.000 euro, met uitschieters naar beneden (5000 euro) en naar boven (250.000 euro).

Wil je weten hoeveel een app ontwikkelen jou echt zou kosten? Dan kun je om deze redenen het beste een offerte opvragen bij een appbouwer. Een uitgebreide offerte regel je eenvoudig via onze online MyGo Matchmaker.

App ontwikkelen

App ontwikkelen: waarmee rekening houden

Voordat je je app laat ontwikkelen door een bepaalde appbouwer, zul je willen stilstaan bij een aantal punten. Houd bijvoorbeeld het volgende in het achterhoofd:

 • Besef je dat niet elke app een groot succes wordt. Zeker als je een beginnend entrepreneur bent en geen groot, bekend bedrijf is de kans aanwezig dat je app niet in de App Store gevonden zal worden. Om niet teveel verliezen te draaien, zul je je dus moeten indekken. We willen je zeker niet ontmoedigen om je app realiteit te maken door deze te laten ontwikkelen, maar wees je wel bewust van de risico’s.
 • Neem eens een kijkje in andere apps van de appbouwer die je op het oog hebt. Professionele appbouwers zullen al veel apps hebben ontwikkeld en deze zullen ze als het goed is ook op hun website tonen. Om een idee te krijgen van hoe een door hen gebouwde app eruit zal zien is het daarom slim om een paar van hun apps te downloaden. Dat is namelijk mogelijk jouw toekomst. Blij met wat je zien? Dan is die appbouwer misschien wat voor jou! Is het resultaat minder fantastisch dan gehoopt? Dan kun je toch beter even verder zoeken en je app door een ander laten ontwikkelen.
Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste app ontwikkelaar in jouw omgeving.
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600
 • Kijk of de appbouwer en diens apps online goed staan aangeschreven. Over smaak valt niet te twisten. Misschien vind jij de apps van een bepaalde appbouwer fantastisch, maar denkt het algemene publiek daar anders over. Wanneer je dus eenmaal een beeld hebt van de apps van die appbouwer, is het altijd verstandig om te kijken hoe goed die apps en de appbouwer zelf online staan aangeschreven.
 • Zorg ervoor dat je app over degelijke analytische functies beschikt, zodat je je succes kunt meten. Ieder bedrijf kent het belang van analytics, en bij apps is het niet anders. Om te weten hoe succesvol je app is, hoeveel gebruikers je hebt en hoe vaak zij je app daadwerkelijk gebruiken, heb je daarom solide analytische functies nodig. Op basis daarvan kun je je strategie aanpassen en het meeste uit je gebouwde app halen. Vraag zeker na welke voorwaarden je appbouwer hiervoor hanteert, bijvoorbeeld of deze je app ook blijft optimaliseren.
Snel een app ontwikkelaar in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Laat je app ontwikkelen via MyGo

Zoek jij nu een appbouwer die jouw app voor je kan ontwikkelen? Als je naar 085 106 1600 belt, verbinden wij je door met de juiste persoon voor jouw klus. Kijk je liever zelf rond? In onze online MyGo Matchmaker zie je welke online marketing bureaus apps voor je kunnen bouwen en kun je direct een uitgebreide offerte opvragen bij een bedrijf naar keuze.