Terug naar prijzen
Dakgoot schoonmaken prijs

Dakgoot schoonmaken prijs

Wat is de prijs van een dakgoot schoonmaken?

De prijs van een dakgoot schoonmaken ligt op 10 tot 15 euro per vierkante meter. De kosten van een dakgoot schoonmaken variëren dus op basis van de lengte van de dakgoot. Ook de complexiteit van de klus en de bereikbaarheid van de dakgoot kunnen de prijs beïnvloeden. In dit artikel vind je de prijs van een dakgoot schoonmaken en tips om hierop te besparen.

Je kunt via onze Matchmaker direct een dakgootreiniger inhuren of eerst één of meerdere offertes aanvragen zodat je écht de goedkoopste specialist vindt. Bel je liever? Dat kan, naar 085 106 1600.

Prijsopbouw dakgoot schoonmaken

In tabel 1 vind je de gemiddelde prijs van een dakgoot schoonmaken. Deze kosten zijn inclusief de arbeidskosten van de dakgootreiniger en eventuele gebruikte materialen. Woon je ver van een stad, dan kan het zijn dat je nog extra voorrijkosten betaalt.

Tabel 1. Dakgoot schoonmaken prijs

Dakgoot schoonmaken

Prijs

Per vierkante meter dakgoot

€10-15

Wat beïnvloedt de prijs van een dakgoot schoonmaken?

De prijs van een dakgoot schoonmaken kan beïnvloed worden door de volgende factoren:

  1. Lengte van de dakgoot. Zoals in tabel 1 te zien is betaal je per vierkante meter dakgoot. Vaak is het wel zo dat je relatief minder betaalt voor de laatste meters van een lange dakgoot.
  2. Complexiteit van de klus. Hoe lastiger de klus is, hoe hoger de kosten. Heb je dus een zwaar verstopte dakgoot, bereid je dan voor op een hogere prijs.
  3. Bereikbaarheid van de dakgoot. Is de dakgoot moeilijk bereikbaar omdat er veel voor staat of je woning dicht op andere woningen staat? Dan kan het zijn dat de dakgootreiniger een hogere prijs rekent.
  4. Bereikbaarheid van de woning. Woon je erg afgelegen? Dan kunnen de voorrijkosten wat hoger uitvallen dan gemiddeld.

Bespaartips van MyGo: dakgoot schoonmaken

MyGo heeft wat praktische tips verzameld zodat je voordelig je dakgoot kunt schoonmaken:

  1. Onderhoudscontract. Door een onderhoudscontract aan te gaan met een dakgootreiniger kun je besparen op de kosten. Je betaalt dan maandelijks een klein bedrag in plaats van steeds voor een losse onderhoudsbeurt. Dit bedrag zal op zo’n 3 tot 5 euro per maand liggen. Zeker als je dakgoot regelmatig schoongemaakt moet worden, kan een onderhoudscontract je veel geld besparen.
  2. Locale dakgootreiniger. Via de MyGo Matchmaker kun je een locale dakgootreiniger kiezen. Hiermee bespaar je op de voorrijkosten.
  3. Ruimte maken. Als de dakgootreiniger goed bij de dakgoot kan, betaal je vaak minder. Daarom is het slim om van tevoren alvast ruimte te maken.
  4. Offertes vergelijken. Via de MyGo Matchmaker kun je meerdere offertes aanvragen, zodat je verschillende dakgootreinigers kunt vergelijken. Zo kies je gemakkelijk de goedkoopste uit en kun je veel besparen.

De beste dakgootreiniger vind je met MyGo

Je dakgoot laat je reinigen door een professionele dakgootreiniger. Een dakgootreiniger beschikt over speciale apparatuur en ervaring zodat hij of zij de klus snel en efficiënt kan klaren. Bovendien hoef je zo zelf dit smerige werkje niet uit te voeren. De beste dakgootreinigers vind je met de MyGo Matchmaker. Onze Matchmaker toont de gegevens van geschikte dakgootreinigers bij jou in de buurt. Je kunt eerst één of meerdere offertes aanvragen zodat je precies te weten komt hoeveel deze klus voor jou gaat kosten. Ook kun je zo de voordeligste dakgootreiniger uitkiezen. Daarnaast kun je ook direct een afspraak maken met een geschikte dakgootreiniger. Bel je liever? Dat kan, naar 085 106 1600.