ICT-bedrijven bij jou in de buurt

Vind eenvoudig ICT-bedrijven die het beste bij jouw wensen past

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf voor computer support of bijvoorbeeld Windows optimalisatie? MyGo helpt je graag. Met de MyGo Matchmaker vind je eenvoudig en snel een professioneel en betrouwbaar ICT-bedrijf bij jou in de buurt.

ICT onderdelen

Veel gestelde vragen over ICT-bedrijven

Wat doet een ICT-bedrijf?

Een ICT-bedrijf biedt doorgaans zowel zakelijke computersupport als particuliere computersupport. Denk hierbij aan systeembeheer in Windows, maar ook dataherstel en systeem reparatie kan een ICT-bedrijf voor je uitvoeren. Een ICT-bedrijf kan daarnaast ook je bedrijf en werknemers helpen met training bij implementatie van nieuwe systemen, je computers opschonen en Windows optimalisatie. De computerhulp kan vaak op afstand of op locatie worden gedaan. Hieronder hebben we nog een aantal werkzaamheden van computer support zakelijk voor je op een rijtje gezet.

 • Data management
 • Data herstel - Windows
 • Netwerk installatie en onderhoud
 • Backup systeem inrichten en aanpassen
 • Cloud software instellen
 • Computer reparatie
 • Computer trainingen

Wat kost een ICT-bedrijf?

De kosten voor computerhulp of afstand of thuis kunnen nogal uiteenlopen. Voor computerhulp betaal je per keer en per computer gemiddeld tussen de 30 en 60 euro afhankelijk van de werkzaamheden. In onderstaande tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten van computersupport. Deze gemiddelde kosten zijn per computer en per keer.

Soort computer support Gemiddelde kosten per computer
Onderhoudsbeurt € 50 - € 70
Computer APK € 30 - € 50
Virus verwijderen € 70 - € 100
Netwerk instellen en aansluiten € 40 - € 60 per keer
Computerhulp op afstand € 30 - € 60
Beveiligingscheck € 80 - € 150

Naast deze bovenstaande werkzaamheden kun je ook een onderhoudscontract met je bedrijf afsluiten bij een ICT-bedrijf. Ze komen dan regelmatig langs om je computersysteem te optimaliseren en te beveiligen maar ze kunnen ook zorgen voor levering hardware met installatie, reparatie hardware of bijvoorbeeld cloud dienst levering.

Werkcomputer met virus

Welke factoren bepalen de kosten een ICT-bedrijf?

De kosten van het inschakelen van een ICT-bedrijf voor computer support hangt af van een aantal factoren:

 • Computerhulp op afstand of op locatie? Het is voordeliger wanneer de computer support op afstand kan worden gedaan. Echter kan het probleem niet altijd afstand verholpen worden. De ICT-specialist moet dan langskomen waardoor er extra kosten in rekening worden gebracht.
 • Reiskosten. Wanneer je dus computersupport op locatie nodig hebt zul je reiskosten moeten betalen. Om te besparen op de voorrijkosten kan het daarom verstandig zijn om te kiezen voor een lokaal ICT-bedrijf.
 • Onderhoudscontract. Heb je een groot bedrijf met veel werknemers en computers? Dan kan het verstandig zijn een onderhoudscontract af te sluiten met een ICT-bedrijf. Je betaalt dan minder per keer en het ICT-bedrijf kan je altijd helpen met computer problemen.

Hoe vergelijk je eenvoudig prijzen van ICT-bedrijven?

Je kunt de kosten van verschillende ICT-bedrijven eenvoudig met elkaar vergelijken door meerdere prijsopgaven en offertes op te vragen. Deze kun je vervolgens met elkaar vergelijken om zo gemakkelijk en snel het beste ICT-bedrijf te vinden voor jou. Wil je graag direct contact met het ICT-bedrijf? Dat kan! Bel ons dan op 085 106 1600. Wij kunnen je dan direct doorverbinden met het desbetreffende ICT-bedrijf. Je kunt bij ons ook een terugbelverzoek indienen om door het ICT-bedrijf op een later tijdstip te worden teruggebeld.

Welke voordelen biedt het inschakelen van een ICT-bedrijf?

Het inschakelen van een extern ICT-bedrijf voor computer support brengt vele voordelen met zich mee:

 • Geen voorrijkosten bij hulp op afstand. Als de computersupport op afstand kan worden gedaan bespaar je op de voorrijkosten.
 • Hulp op locatie. Vaak is het computerprobleem eenvoudig op locatie op te lossen. Zo hoeft de pc niet losgekoppeld te worden en hoef je je pc niet meerdere dagen te missen.
 • Haal en breng service. Als het probleem niet op locatie kan worden opgelost bieden de meeste ICT-bedrijven ook een haal en breng service. Ze nemen je computer of laptop dan mee en zullen het probleem oplossen op hun werkplaats en vervolgens de laptop of computer weer afleveren. Zo hoef jij je er geen zorgen over te maken.
 • Beveiligd en geoptimaliseerd systeem. Regelmatig onderhoud van je computersysteem door een ICT-bedrijf zorgt ervoor dat je computers goed beveiligd en geoptimaliseerd blijven.
 • Onderhoudscontract. Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat je computers altijd up to date zijn. Tevens ben je met een onderhoudscontract voordeliger uit per keer. Zo zul je dus geld besparen en ben je altijd verzekerd van een veilig en optimaal computersysteem.

Alles wat met ICT te maken heeft

Waar moet je op letten bij het kiezen van een ICT-bedrijf?

Bij het inschakelen van een ICT-bedrijf zijn er een aantal zaken waarmee je rekening kunt houden:

 • Vergelijk offertes. Vraag bij meerdere ICT-bedrijven offertes op om met elkaar te vergelijk. Zo kun je de beste computer support vinden voor jouw bedrijf en binnen jouw budget.
 • Lees online reviews. Voordat je met een ICT-bedrijf in zee gaat kun je kijken of je online positieve ervaringen en reviews over het bedrijf kunt vinden zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan.
 • Kies een lokaal ICT-bedrijf. Kies voor ICT-beheer uit de buurt. Zo zul je besparen op de voorrijkosten.

Hoe vind je direct een ICT-bedrijf dat bij jouw wensen past?

Met de Matchmaker van MyGo vind je zonder te zoeken direct het meest geschikte ICT-bedrijf voor jou bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact is ook mogelijk. Bel ons dan tijdens openingstijden op 085 106 1600.