Terug naar diensten
Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging zorg je ervoor dat jouw bedrijf buiten kantooruren door een beveiliger wordt beveiligd. Op deze pagina vind je alle informatie over objectbeveiliging en de kosten van objectbeveiliging.

Ben je op zoek naar professionele en ervaren objectbeveiliger om jouw bedrijf of winkel te beveiligen tegen diefstal? MyGo helpt je graag. Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerde objectbeveiliger bij jou in de buurt.

Kosten beveiligingsbedrijven

Het gemiddelde uurtarief van een beveiliger ligt rond de 50 euro. Beveiligingsbedrijven doen aan allerlei soorten beveiliging. Je kunt hierbij denken aan terreinbeveiliging, winkelbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging en objectbeveiliging. Welk beveiligingsbedrijf het beste past bij jouw situatie hangt af van je wensen en voorkeuren en de specifieke beveiliging die je zoekt. Het beveiligen van een evenement is bijvoorbeeld heel anders dan het beveiligen van een terrein of een winkel. De kosten kunnen daarom nogal verschillen. In onderstaande tabel zie je een overzicht van de gemiddelde kosten van verschillende soorten beveiliging.

Soort beveiliging

Gemiddelde prijs per uur

Objectbeveiliging

€ 40 - € 50

Evenementenbeveiliging

€ 30 - € 50

Winkelbeveiliging

€ 20 - € 30

Bedrijfsbeveiliging

€ 35 - € 45

Horecabeveiliging

€ 40 - € 50

Persoonsbeveiliging

€ 60 - € 150

Interventieteam

€ 40 - € 60

Hondenbeveiliging

€ 50 - € 60

Bouwplaatsbeveiliging

€ 35 - € 50

Mobiele surveillance

€ 40 - € 50

Receptiediensten

€ 40 - € 55

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging betekent de beveiliging van gebouwen en terreinen. Terreinbeveiliging wordt doorgaans samen met objectbeveiliging gedaan. Denk hierbij aan een portier voor een kantoor bijvoorbeeld. Een objectbeveiliger zorgt ervoor dat de veiligheid van gebouw gewaarborgd wordt maar registreert doorgaans ook bezoekers en bewaard sleutels.

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging betekent het beveiligen van evenementen zoals een feest, festival of evenement. Een goede evenementenbeveiliging kan sfeerbepalend zijn voor jouw evenement.

Winkelbeveiliging

Winkeldiefstal komt vaak voor, daarom is winkelbeveiliging erg belangrijk. Je kunt je winkel op meerdere manieren laten beveiligen. Je kunt bijvoorbeeld detectiepoortjes bij de ingang laten plaatsen of beveiligingstags aanbrengen op de producten in je winkel. Dit kun je combineren met een beveiliger in de winkel.

Objectbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging is per bedrijf verschillend. Je kunt bijvoorbeeld een alarmsysteem laten installeren of een portier of beveiliger bij de deur hebben. Elke onderneming is verschillend en heeft daarom een unieke aanpak nodig. Overleg met de veiligheidsspecialist wat voor jouw onderneming de mogelijkheden zijn.

Horecabeveiliging

Bij horecabeveiligers moet je voornamelijk denken aan beveiligers in het nachtleven, zoals een uitsmijter of ‘bouncer’. Het verschil met de bovenstaande vormen van beveiliging is dat het bij horecabeveiliging gaat om de veiligheid van de gasten te waarborgen. Horecabeveiliging is daarom een specifieke vorm van beveiliging. Hiervoor heb je daarom vaak een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf nodig.

Inbraakbeveiliging

Vaak wordt beveiliging gedaan in combinatie met camerabeveiliging. Of wanneer het inhuren van een fysiek beveiligingsbedrijf te duur is kun je kiezen voor camerabewaking of bijvoorbeeld een alarminstallatie. Kijk voor uitgebreide informatie op mygo.nl/inbraakbeveiliging.

Objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging

Objectbeveiliging bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Collectieve beveiliging. Bedrijventerreinen en industrieterreinen zijn vaak ‘s nachts het doelwit van inbrekers. Door terreinbeveiliging en het beveiligen van de kantoorgebouwen en bedrijven op deze terreinen zorgen onze ervaren beveiligers ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt.
  • Controlerondes. Een beveiliger zal meerdere controlerondes lopen binnenin en buitenom het bedrijfspand.
  • Toegangscontrole en receptiediensten. Veel bedrijven krijgen dagelijks heel veel verschillende mensen over de vloer. Beveiligers zorgen ervoor dat ongenode gasten buiten blijven en zorgen tevens voor een efficiënte bezoekersregistratie. Kijk voor meer informatie over de verschillende vormen van toegangscontrole op mygo.nl/toegangscontrole.
  • Brandrondes en sluitrondes. Wanneer je kantoor dicht is en alle medewerkers weg zijn zal de objectbeveiliger nog een laatste ronde maken door het bedrijfspand en het bedrijventerrein. Hij zal hierbij controleren of deuren en ramen goed gesloten zijn, eventuele (brand)gevaarlijke situaties controleren, verlichting uitschakelen en het alarm inschakelen.
  • Alarmopvolging. Wanneer het alarm afgaat zullen onze ervaren beveiligers spoedig en efficiënt optreden. Een goed alarmsysteem vereist ook goede en professionele opvolging van de objectbeveiliger.

Bespaartips van MyGo

Je kunt op verschillende manieren besparen op objectbeveiliging.

  • Vergelijk offertes. Vraag bij verschillende gespecialiseerde beveiligingsbedrijven offertes op. Deze kun je vervolgens met elkaar vergelijken om zo het meest geschikte beveiligingsbedrijf te vinden dat voldoet aan jouw specifieke wensen en past binnen jouw specifieke budget.
  • Kies voor lokale objectbeveiliging. Kies een objectbeveiligingsbedrijf uit de buurt. Je zult dan geld besparen op de voorrijkosten. Sommige bedrijven rekenen helemaal geen voorrijkosten binnen een bepaalde afstand.

MyGo helpt je graag

Met de Matchmaker van MyGo vind je zonder zoeken direct de beste passende veiligheidsspecialist bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.