Terug naar diensten
Professionele schoonmaak particulieren

Professionele schoonmaak particulieren

Een schone, frisse woning dankzij een ervaren en vakkundige schoonmaker. Wil je graag periode schoonmaakwerkzaamheden afspreken of juist een grote eenmalige schoonmaakklus? Op deze pagina vind je alle informatie omtrent het schoonmaken van je woning.

Ben je op zoek naar een schoonmaakster voor het schoonmaken van jouw woning? MyGo helpt je graag.  Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerde stratenmaker bij jou in de buurt.

Je kunt de MyGo Matchmaker zowel telefonisch als online gebruiken.
Voor telefonisch, bel 085 106 1600. Voor online, klik op de Matchmaker knop

Particuliere schoonmaak

Een particuliere schoonmaakster werkt vaak direct voor jou. Je betaalt zelf rechtstreeks de schoonmaakster. Onze schoonmakers zullen je huis op vakkundige en professionele wijze schoonmaken. Daarnaast hoef je vaak ook niks in huis te hebben. De schoonmakers kunnen vaak zelf schoonmaakspullen meenemen als je dat prettig vindt. Een schoonmaker doet doorgaans de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

 • Sanitair schoonmaken (Toilet, badkamer)
 • Stofzuigen
 • Dweilen
 • Ramen wassen
 • Wassen en drogen
 • Afwassen
 • Beddengoed verschonen

Het is belangrijk van tevoren af te spreken wat jij schoongemaakt wilt hebben. Vooral als je kiest voor een eenmalige grote schoonmaakbeurt kan het handig zijn alvast de keukenkastjes leeg te halen bijvoorbeeld, zodat alles grondig wordt schoongemaakt. Daarnaast heeft de schoonmaker dan minder tijd nodig en ben je voordeliger uit.

Professionele schoonmaak particulieren

Schoonmaak aan huis

Onder schoonmaak aan huis vallen meerdere werkzaamheden. Denk hierbij aan professionele schoonmaaksters voor je interieur, maar ook vakkundige strijkdames, hoveniers, glazenwassers en gevelreinigers. Met al deze vakmensen kun je kiezen voor een eenmalige schoonmaak, of je kunt een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contract afsluiten. Vaak krijg je bij het afsluiten van een contract flinke korting op de prijs per schoonmaakbeurt. Kies je voor een eenmalige schoonmaakbeurt van je huis? Dan betaal je doorgaans iets meer per uur. Kijk voor meer informatie op mygo.nl/eenmalige-schoonmaak-huis.

Voordelen professionele schoonmaak particulieren

Het inschakelen van een professionele schoonmaakster voor het schoonmaken van jouw huis heeft de volgende voordelen:

 • Een voordelig uurtarief
 • Je kunt zelf een schoonmaakster kiezen die geheel aan jouw wensen en eisen voldoet.
 • Altijd wel een schoonmaakster bij jou in de buurt
 • Indien nodig vaak ook een vervangende schoonmaakster beschikbaar

Kosten professionele schoonmaak voor particulieren

De gemiddelde kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen af van een aantal zaken. Ten eerste natuurlijk de omvang van je woning en wat je allemaal schoongemaakt wilt hebben. De gemiddelde kosten voor een schoonmaakbedrijf liggen tussen de 16 en 30 euro per uur. Hoe vaker iemand bij jou schoonmaakt, hoe voordeliger het per schoonmaakbeurt is. In onderstaande tabel zie je de gemiddelde prijzen van een schoonmaker per uur.

Aantal schoonmaakbeurten (per week)

Gemiddelde kosten per uur

1

€ 22 - € 30

2

€ 18 - € 26

3

€ 17.50 - € 22.50

4

€ 15 - € 18

Kijk voor uitgebreide informatie over de gemiddelde prijzen van schoonmaakbedrijven op mygo.nl/kosten-schoonmaker.

Professionele schoonmaak particulieren

Bespaartips van MyGo

Een grote schoonmaakbeurt van je woning hoeft niet veel geld te kosten. Hieronder een aantal tips om te besparen op de kosten.

 • Kies een lokaal schoonmaakbedrijf. Kies voor een schoonmaakbedrijf dat uit de buurt komt. Deze zullen minder voorrijkosten rekenen.
 • Vergelijk meerdere offertes. Vraag bij meerdere schoonmaakbedrijven een offerte aan. Zo kun je deze vervolgens met elkaar vergelijken om het beste schoonmaakbedrijf binnen jouw specifieke budget te vinden.
 • Doe voorbereidend werk zelf. Haal alvast kastjes leeg en zet eventueel dingen aan de kant, zo kan de schoonmaker makkelijker zijn of haar werk doen.

MyGo helpt je graag

Met de Matchmaker van MyGo vind je zonder zoeken direct het best passende schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.