Betrouwbare Schoorsteenvegers in Haren

Vind eenvoudig een schoorsteenveger in uw omgeving

Ben je op zoek naar een schoorsteenveger in uw omgeving voor het professioneel reinigen van je schoorsteen? Met MyGo vind je snel en eenvoudig een ervaren schoorsteenveger bij jou in de buurt. Tijdens openingstijden zijn we te bereiken op het nummer 085 106 1600 en je kunt onze Matchmaker 24/7 online raadplegen.

Direct een Schoorsteenveger in uw omgeving?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Schoorsteenveger op het dak

Kosten schoorsteenveger uw omgeving

Per rookkanaal betaal je gemiddeld een tarief van 70 tot 160 euro voor de werkzaamheden van een schoorsteenveger in uw omgeving. Is een schoorsteen erg vervuild met veel creosoot of teer, dan kan de prijs voor het reinigen van het rookkanaal oplopen tot wel 220 euro. Voor een camera inspectie van je rookkanaal ligt het gemiddelde tarief rond de 120 euro.

Het aantal te reinigen rookkanalen en hoe vuil die kanalen zijn bepalen de kosten voor de werkzaamheden van schoorsteenvegers. Blijkt je schoorsteen na de reiniging nog steeds slecht te trekken, dan kan de schoorsteenveger met een camera-inspectie zoeken naar scheuren of barsten. Voor het gelijktijdig laten reinigen van je stooktoestel en je schoorsteen ben je vaak het meeste geld kwijt.

Werkzaamheden schoorsteenveger

Werkzaamheden schoorsteenveger uw omgeving

Een schoorsteenveger kan verschillende dingen voor je doen, onder andere je schoorsteen reinigen met behulp van een flexibele veegstok. Ook kan hij je rookkanaal vegen, vogelnesten verwijderen en duivenpinnen of een trekregelaar plaatsen. Bovendien omvatten zijn werkzaamheden ook het plaatsen van een schoorsteenkap, stookadvies en het uitvoeren van een camera inspectie bij je rookkanaal.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste Schoorsteenveger in uw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Eenvoudig prijzen schoorsteenvegers uw omgeving vergelijken

Bij MyGo zit je goed als je tarieven van schoorsteenvegers in uw omgeving wilt vergelijken voor de beste optie binnen budget. Het aanvragen van offertes bij meerdere schoorsteenvegers is een van de opties die je bij de MyGo Matchmaker hebt. Ook het invullen van een vragenformulier, het indienen van een terugbelverzoek en een telefonische verbinding met een schoorsteenveger in uw omgeving zijn opties.

Ladder van schoorsteenveger

Voordelen schoorsteenveger uw omgeving

Met een schone schoorsteen stook je efficiënter, waardoor je minder geld kwijt bent aan stookkosten. Wie zijn schoorsteen regelmatig laat reinigen, verkleint tevens de kans op een schoorsteenbrand. Ook is een goed onderhouden schoorsteen milieuvriendelijker: hij zal minder roken en daardoor minder milieuverontreinigende stoffen uitstoten.

Waarop letten bij kiezen schoorsteenveger uw omgeving

Als je op voorrijkosten wilt besparen, kun je het beste een schoorsteenveger uit de buurt kiezen. Een professionele schoorsteenveger zal je na het reinigen van je schoorsteen ook een veegcertificaat geven. Dat certificaat kun je gebruiken om in geval van brand aan de verzekering te laten zien wanneer de schoorsteen voor het laatst is schoongemaakt.

Snel een Schoorsteenveger in uw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze Schoorsteenvegers kunnen uitvoeren, klik je hier!

Waarom MyGo?
  • Niet meer zoeken naar bedrijven
  • Niet meer wachten op offertes
  • Geen bedrijven die slecht bekend staan
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Alleen geverifieerde bedrijven
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center

Hulp nodig? Onze service team staat voor je klaar!