Slotenmaker Alkmaar

Direct een betrouwbare slotenmaker in Alkmaar?

Klik op de Matchmaker of bel +31851061600

Slotenmaker met spoed Alkmaar

Onze slotenmakers kunnen je slot open breken, een nieuwe sleutel voor je maken of je sloten vervangen. Met de MyGo Matchmaker kun je (ook in een spoedgeval) de beste slotenmaker in Alkmaar vinden voor jouw klus. Maak onmiddellijk 24/7 een afspraak met een slotenspecialist met de MyGo Matchmaker.

Je kunt bellen met de klantenservice via +31851061600 , of direct contact opnemen online vanuit de Matchmaker. Onze slotenmakers kunnen je ook later terugbellen wanneer jij een terugbelverzoek indient. Of vraag eerst verschillende offertes aan bij verschillende slotenmakers.

Sloten vervangen Alkmaar

Maak je huis veiliger door je oude sloten te laten vervangen met betere sloten. Ook kun je ervoor kiezen je sloten te vervangen als je bijvoorbeeld net bent verhuis of je sleutels bent kwijtgeraakt. Het vervangen van sloten kost, afhankelijk van het soort slot, zo rond de 70 tot en met 130 euro per dag.

Je kunt ook letten op bepaalde keurmerken of bijvoorbeeld kwalificaties als je je slot laat vervangen. Een slot van SKG, afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw betekent dat je een slot hebt van hoge kwaliteit. Een SKG slot heeft één of meerdere sterren. Drie betekent dat het slot het best beveiligd is.

Wanneer woningen aan de juiste veiligheidseisen kunnen deze het PKVC (Politiekeurmerk Veilig Wonen) krijgen. Volg de PKVC richtlijnen om er zeker van te zijn dat je huis veilig is tegen inbraak. Kies een slotenmaker die aangesloten is bij het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG). Zo weet je zeker dat deze gekwalificeerd is.

Slotenmaker diensten Alkmaar

Wat doet een slotenmaker allemaal? Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het oplossen van de volgende veelvoorkomende diensten.

Sleutels kwijt Sloten vervangen
Sleutel afgebroken in slot Slot repareren
Sleutel vast in slot Penslot plaatsen
Sleutel draait niet in slot hang- en sluitwerk
Sleutel bijbestellen Cilinder vervangen
Penslot vervangen Klavierslot vervangen
Meerpuntsluitingsslot vervangen Spoeddiensten

Staat jouw benodigde oplossing er niet bij? Geen probleem. De MyGo slotenmakers zijn gespecialiseerd in de brede zin van hun vak. Via de Matchmaker of het MyGo Service center vind je een gekwalificeerde en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt.

Direct de best passende slotenmaker in Alkmaar?
Klik op de Matchmaker of bel +31851061600 .

Slotenmaker kosten Alkmaar

De specifieke kosten van een slotenmaker in Alkmaar worden bepaald door het type slot dat je wilt kopen of hebt. Gemiddeld kost een cilinder vervangen 70 tot maximaal 90 euro. De cilinder is het binnenste deel van het slot, daaromheen zit weer de omhuizing. Klaviersloten vervangen kosten gemiddeld 70 tot 130 euro. Een klavierslot wordt vaak in een binnendeur of kastdeur geplaatst.

Slotenmaker service Gemiddelde kosten per slot
Sleutel bijbestellen €20-40
Cilinder vervangen €70-90
Penslot vervangen €90-120
Klavierslot vervangen €70-90
Meerpuntsluiting slot vervangen €350

Het vervangen van een penslot kost ongeveer 90 tot 120 euro. Een penslot is uitermate geschikt voor buitendeuren vanwege de goede kwaliteit. De gemiddelde kosten voor een meerpuntsluitingsslot vervangen liggen rond de 350 euro. Dit is een extra veilig slot. Een sleutel bij laten maken kost tussen de 5 en 15 euro per sleutel.

Sleutel kwijtgeraakt of kapot? Het openen van een slot kost rond de 80 euro. In de weekenden en avonden betaal je veelal een meerprijs van 25 tot 50 euro. Voor de prijs van jouw project kun je bellen naar +31851061600 of terecht bij de Matchmaker.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste slotenmaker in Alkmaar.

Klik op de Matchmaker of bel gratis +31851061600