Betrouwbare Stalling verhuurbedrijven in Haarlem

Vind eenvoudig een stalling of stallingsruimte in Haarlem

Wil je contact met een bedrijf in Haarlem waar je terecht kunt voor veilige stalling, bijvoorbeeld een camperstalling of caravanstalling? MyGo helpt je graag met het vinden van een stalling om je caravan of camper buiten de vakantieperiode te stallen. Met behulp van de MyGo Matchmaker wordt het eenvoudig om een veilige en betrouwbare stalling te vinden in Haarlem.

Direct een Stalling in Haarlem?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Stalling caravan

Caravanstalling Haarlem

Zoek je een betrouwbare caravan stalling in Haarlem om je caravan veilig te stellen buiten de vakantieperiode? Hoeveel je voor caravanstalling betaalt, hangt af van de lengte en breedte van je caravan en van de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling. Een overdekte en goed beveiligde caravanstalling zorgt ervoor dat je caravan beschermd is tegen inbraak, vandalisme en diverse weersomstandigheden.

Camperstalling Haarlem

Zoek je in Haarlem een veilige camper stalling om je camper buiten de vakantieperiode te stallen? Hoeveel je voor camperstalling betaalt, wordt bepaald door de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling en door de lengte en breedte van je camper. Wanneer je camper veilig opgeborgen staat in een stalling, hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen, inbraak of vandalisme.

Camper stalling

Motorstalling Haarlem

Naast stalling voor een caravan of camper kun je voor motorstalling terecht in Haarlem. Met name voor mensen die een motor hebben waar ze niet zo vaak op rijden is dat een goede optie. Je hebt dan de zekerheid dat de motor niet beschadigd raakt door hevige weersomstandigheden en dat hij beschermd is tegen inbraak of vandalisme.

Bootstalling Haarlem

Zoek je een veilige en flexibele bootstalling in Haarlem? Bootstalling kost jaarlijks gemiddeld 50 tot 70 euro per strekkende meter; de prijs wordt bepaald door de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling en de bootbreedte. Bij sommige stallinghouders kun je ook terecht voor extra services, waar een haal- en brengservice en het afspuiten van het onderwaterschip voorbeelden van zijn.

Opslag voor goederen

Mini opslag Haarlem

Voor wie gaat verbouwen, verhuizen of om een andere reden tijdelijk extra opslag nodig heeft, is een mini opslag in Haarlem een handige oplossing. Een mini opslag kun je gebruiken om enkele verhuisdozen, kleine meubels of gereedschap in op te slaan. In veel gevallen is een opslag van 1 m3 de kleinste optie en biedt de stallinghouder verschillende afmetingen aan.

Kosten stalling Haarlem

De gemiddelde prijs die je jaarlijks voor een camper stalling betaalt, ligt tussen de 200 en 700 euro. Jaarlijks ben je voor een caravanstalling gemiddeld tussen de 150 en 400 euro kwijt. De keuze tussen binnenstalling (overdekte stalling) of buitenstalling en de grootte van je caravan of camper zijn van invloed op de kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stalling in Haarlem.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Voor de binnenstalling van een camper tot 260 cm breed betaal je jaarlijks gemiddeld zo'n 80 euro per strekkende meter. Je bent jaarlijks ook gemiddeld 80 euro per strekkende meter kwijt als je een caravan tot en met 250 cm breed wilt stallen. Motorstalling kost jaarlijks gemiddeld 180 euro; een boot op een trailer tot 3 meter breed kost gemiddeld 70 euro per meter per jaar.

Camper stalling

Factoren die kosten van stalling bepalen in Haarlem

Er zijn verschillende factoren van invloed op de kosten voor een stalling in Haarlem, onder andere de keuze tussen een binnenstalling of een buitenstalling. Doorgaans betaal je minder voor een buitenstalling dan voor een binnenstalling. Een nadeel van een buitenstalling is echter dat je caravan of camper niet tegen zon, hagel, regen of sneeuw beschermd is.

Factoren die ook van invloed zijn op de uiteindelijke prijs van de stalling, zijn de lengte en de breedte van je camper of caravan. Je moet bij sommige stallingen bovendien een toeslag betalen als je je camper of caravan meerdere keren per jaar tot je beschikking wilt hebben. Het is daarom verstandig om van tevoren aan de stallinghouder te vragen of je extra moet betalen als je je caravan of camper laat uitparkeren.

Waarop letten bij kiezen stalling Haarlem

Als je een stalling gaat kiezen, zijn er verschillende zaken waar je rekening mee kunt houden. Je kunt onder andere kijken naar de beveiliging van de stalling, omdat dat ook iets is dat waar verzekeringsmaatschappijen waarde aan hechten. Ook kun je de voorwaarden controleren, zodat je weet in welke gevallen je een meerprijs moet betalen voor de stalling.

Opslag voor caravan

Eenvoudig prijzen stallingen Haarlem vergelijken

Wie tarieven van stallinghouders in Haarlem wil vergelijken voor de beste optie binnen budget, is bij MyGo aan het juiste adres. Offertes aanvragen bij meerdere stallinghouders is een van de opties in de MyGo Matchmaker. Ook kun je een vragenformulier invullen, een terugbelverzoek indienen of telefonisch worden doorverbonden met een stallinghouder in Haarlem.

Snel een stalling in Haarlem nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze stallingen kunnen uitvoeren, klik je hier!

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!