Betrouwbare stalling verhuurbedrijven in Kampen

Vind eenvoudig een stalling of stallingsruimte in Kampen

Wil je in Kampen in contact gebracht worden met een bedrijf waar je terecht kunt voor veilige stalling, bijvoorbeeld een caravanstalling of camperstalling? MyGo biedt graag hulp bij de zoektocht naar een stalling waar je je caravan of camper kunt laten buiten de vakantieperiode. Met behulp van de MyGo Matchmaker wordt het eenvoudig om een betrouwbare en veilige stalling in Kampen te vinden.

Direct een Stalling in Kampen?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Stalling caravan

Caravanstalling Kampen

Ben je in Kampen op zoek naar een betrouwbare caravan stalling waar je je caravan veilig kunt stellen buiten de vakantieperiode? Hoeveel je voor caravanstalling betaalt, hangt af van de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling en van de lengte en breedte van je caravan. Met een goed beveiligde en overdekte caravanstalling heb je de zekerheid dat je caravan beschermd is tegen diverse weersomstandigheden, inbraak en vandalisme.

Camperstalling Kampen

Zoek je in Kampen een veilige camper stalling om je camper buiten de vakantieperiode te stallen? De lengte en breedte van je camper en de keuze tussen binnenstalling en buitenstalling zijn van invloed op de prijs van camperstalling. Staat je camper veilig opgeborgen in een stalling, dan bespaart dat je zorgen over inbraak, beschadigingen of vandalisme.

Camper stalling

Motorstalling Kampen

Je kunt in Kampen niet alleen voor stalling van campers of caravans terecht, maar ook voor motorstalling. Dat is met name handig om te doen als je een motor hebt waar je niet zo vaak op rijdt. Je weet dan zeker dat de motor beschermd is tegen vandalisme, inbraak of beschadigingen door hevige weersomstandigheden.

Bootstalling Kampen

Zoek je in Kampen een flexibele en veilige bootstalling? Bootstalling kost jaarlijks gemiddeld 50 tot 70 euro per strekkende meter; de bootbreedte en de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling bepalen de prijs. Sommige stallinghouders bieden ook extra services aan, waaronder een haal- en brengservice en het afspuiten van het onderwaterschip.

Opslag voor goederen

Mini opslag Kampen

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je om een andere reden tijdelijk extra opslag nodig, dan is een mini opslag in Kampen een handige oplossing. In een mini opslag kunnen kleine meubels, gereedschap of enkele verhuisdozen worden gestald. Bij veel stallinghouders kun je tussen verschillende afmetingen kiezen; een opslag van 1 m3 is vaak de kleinste optie.

Kosten stalling Kampen

Je betaalt voor een camper stalling jaarlijks gemiddeld tussen de 200 en 700 euro. De gemiddelde prijs voor een caravanstalling ligt tussen de 150 en 400 euro per jaar. De kosten worden bepaald door de grootte van je caravan of camper en door de keuze tussen binnenstalling (overdekte stalling) of buitenstalling.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stalling verhuurbedrijf in Kampen.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Je bent jaarlijks gemiddeld 80 euro per strekkende meter kwijt voor de binnenstalling van een camper tot 260 cm breed. Ook als je stalling voor een caravan tot en met 250 cm breed wilt, betaal je gemiddeld 80 euro per strekkende meter per jaar. Een boot op een trailer tot 3 meter breed kost gemiddeld 70 euro per meter per jaar; motorstalling kost jaarlijks gemiddeld 180 euro.

Camper stalling

Factoren die kosten van stalling bepalen in Kampen

Er zijn verschillende factoren die de kosten voor een stalling in Kampen bepalen, onder andere de keuze tussen een binnenstalling of een buitenstalling. Een buitenstalling kost doorgaans minder dan een binnenstalling. Een buitenstalling biedt je caravan of camper echter geen bescherming tegen hagel, sneeuw, zon of regen.

Ook de lengte en de breedte van je caravan of camper zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs van de stalling. Je moet bij sommige stallingen bovendien een toeslag betalen als je je camper of caravan meerdere keren per jaar nodig hebt. Het is daarom verstandig om van tevoren met de stallinghouder te overleggen over een eventuele meerprijs voor het laten uitparkeren van je camper of caravan.

Waarop letten bij kiezen stalling Kampen

Als je een stalling gaat kiezen, zijn er verschillende zaken waar je rekening mee kunt houden. Verzekeringsmaatschappijen hechten waarde aan de beveiliging van de stalling, dus dat is een belangrijk punt om te controleren. De voorwaarden zijn een ander punt dat je kunt checken: je weet dan bijvoorbeeld zeker in welke gevallen je extra moet betalen voor de stalling.

Opslag voor caravan

Eenvoudig prijzen stallingen Kampen vergelijken

Als je voor de beste optie binnen budget de tarieven van stallinghouders in Kampen wilt vergelijken, zit je bij MyGo goed. In de MyGo Matchmaker heb je de optie om offertes bij meerdere stallinghouders aan te vragen. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen, telefonisch worden doorverbonden met een stallinghouder in Kampen of een vragenformulier invullen.

Snel een stalling verhuurbedrijf in Kampen nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze stalling verhuurbedrijven kunnen uitvoeren, klik je hier!