Betrouwbare stalling verhuurbedrijven in Leeuwarden

Vind eenvoudig een stalling of stallingsruimte in Leeuwarden

Ben je in Leeuwarden op zoek naar veilige stalling, bijvoorbeeld een camperstalling of caravanstalling? MyGo helpt je graag met het vinden van een stalling waar je je camper of caravan buiten de vakantieperiode kunt stallen. Een veilige en betrouwbare stalling in Leeuwarden heb je zo gevonden als je de hulp van de MyGo Matchmaker inschakelt.

Direct een Stalling in Leeuwarden?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Stalling caravan

Caravanstalling Leeuwarden

Zoek je in Leeuwarden een betrouwbare caravan stalling om je caravan buiten de vakantieperiode veilig te stellen? Hoeveel je voor caravanstalling betaalt, wordt bepaald door de lengte en breedte van je caravan en door de keuze tussen binnenstalling en buitenstalling. Met een goed beveiligde en overdekte caravanstalling weet je zeker dat je caravan beschermd is tegen vandalisme, inbraak en diverse weersomstandigheden.

Camperstalling Leeuwarden

Zoek je in Leeuwarden een veilige camper stalling waar je je camper buiten de vakantieperiode kunt stallen? De lengte en breedte van je camper en de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling bepalen hoeveel je voor camperstalling betaalt. Staat je camper veilig opgeborgen in een stalling, dan bespaart dat je zorgen over vandalisme, inbraak of beschadigingen.

Camper stalling

Motorstalling Leeuwarden

Je kunt in Leeuwarden niet alleen voor stalling voor een caravan of camper terecht, maar ook voor motorstalling. Met name voor mensen die een motor hebben waar ze niet zo vaak gebruik van maken is dat een goede optie. Je weet dan zeker dat de motor beschermd is tegen inbraak of vandalisme en dat hij niet beschadigd raakt door hevige weersomstandigheden.

Bootstalling Leeuwarden

Ben je op zoek naar een veilige en flexibele bootstalling in Leeuwarden? Jaarlijks kost bootstalling gemiddeld 50 tot 70 euro per strekkende meter; de bootbreedte en de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling bepalen de prijs. Sommige stallinghouders bieden ook extra services aan, zoals het afspuiten van het onderwaterschip en een haal- en brengservice.

Opslag voor goederen

Mini opslag Leeuwarden

Voor wie gaat verbouwen, verhuizen of om een andere reden tijdelijk extra opslag nodig heeft, is een mini opslag in Leeuwarden een handige oplossing. Je kunt gereedschap, kleine meubels of enkele verhuisdozen in een mini opslag kwijt. In veel gevallen is een opslag van 1 m3 de kleinste optie en kun je bij stallinghouders uit verschillende afmetingen kiezen.

Kosten stalling Leeuwarden

De gemiddelde prijs die je jaarlijks voor een camper stalling betaalt, ligt tussen de 200 en 700 euro. Gemiddeld ben je voor een caravanstalling tussen de 150 en 400 euro per jaar kwijt. De kosten hangen van meerdere factoren af, waaronder de grootte van je caravan of camper en de keuze tussen binnenstalling (overdekte stalling) en buitenstalling.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stalling verhuurbedrijf in Leeuwarden.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Voor de binnenstalling van een camper tot 260 cm breed ben je jaarlijks gemiddeld 80 euro per strekkende meter kwijt. Je betaalt gemiddeld ook 80 euro per strekkende meter per jaar voor het stallen van een caravan tot en met 250 cm breed. Voor motorstalling betaal je jaarlijks 180 euro in totaal; een boot op een trailer tot 3 meter kost gemiddeld 70 euro per meter per jaar.

Camper stalling

Factoren die kosten van stalling bepalen in Leeuwarden

De keuze tussen een binnenstalling of een buitenstalling is een van de factoren waar de kosten voor een stalling in Leeuwarden door worden bepaald. Bij een buitenstalling ben je doorgaans goedkoper uit dan bij een binnenstalling. In een buitenstalling is je camper of caravan echter niet beschermd tegen regen, zon, sneeuw of hagel.

Factoren die ook een rol spelen bij de uiteindelijke prijs van de stalling, zijn de lengte en de breedte van je caravan of camper. Je moet bij sommige stallingen bovendien een toeslag betalen als je je camper of caravan meerdere keren per jaar tot je beschikking wilt hebben. Het is daarom verstandig om van tevoren aan de stallinghouder te vragen of je extra moet betalen als je je caravan of camper laat uitparkeren.

Waarop letten bij kiezen stalling Leeuwarden

Er zijn verschillende zaken waarmee je tijdens het kiezen van een stalling rekening kunt houden. Verzekeringsmaatschappijen hechten waarde aan de beveiliging van de stalling, dus dat is een belangrijk punt om naar te kijken. Een ander punt zijn de voorwaarden: je kunt bijvoorbeeld controleren in welke scenario's je extra moet betalen voor de stalling.

Opslag voor caravan

Eenvoudig prijzen stallingen Leeuwarden vergelijken

Wil je tarieven van stallinghouders in Leeuwarden vergelijken, dan ben je bij MyGo aan het juiste adres. In de MyGo Matchmaker kun je onder andere offertes bij meerdere stallinghouders aanvragen. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen, telefonisch worden doorverbonden met een stallinghouder in Leeuwarden of een vragenformulier invullen.

Snel een stalling verhuurbedrijf in Leeuwarden nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze stalling verhuurbedrijven kunnen uitvoeren, klik je hier!

De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!