Betrouwbare Stalling verhuurbedrijven in Lelystad

Vind eenvoudig een stalling of stallingsruimte in Lelystad

Ben je op zoek naar veilige stalling, bijvoorbeeld een caravanstalling of camperstalling in Lelystad? MyGo biedt graag hulp bij de zoektocht naar een stalling waar je je camper of caravan buiten de vakantieperiode kunt laten. Een betrouwbare en veilige stalling in Lelystad heb je zo gevonden als je de hulp van de MyGo Matchmaker inschakelt.

Direct een Stalling in Lelystad?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Stalling caravan

Caravanstalling Lelystad

Zoek je in Lelystad een betrouwbare caravan stalling waar je je caravan veilig kunt stellen buiten de vakantieperiode? De keuze tussen binnenstalling en buitenstalling en de lengte en breedte van je caravan zijn van invloed op de prijs van caravanstalling. Met een goed beveiligde en overdekte caravanstalling weet je zeker dat je caravan beschermd is tegen diverse weersomstandigheden, inbraak en vandalisme.

Camperstalling Lelystad

Zoek je een veilige camper stalling in Lelystad om je camper buiten de vakantieperiode te stallen? De keuze tussen binnenstalling en buitenstalling en de lengte en breedte van je camper hebben invloed op de gemiddelde kosten voor camperstalling. Wanneer je camper veilig opgeborgen staat in een stalling, bespaart dat je zorgen over beschadigingen, inbraak of vandalisme.

Camper stalling

Motorstalling Lelystad

Naast stalling voor caravans of campers kun je voor motorstalling terecht in Lelystad. Dat is vooral handig om te doen als je een motor hebt waar je niet zo vaak op rijdt. Daarmee heb je de zekerheid van bescherming tegen inbraak of vandalisme en weet je zeker dat de motor niet beschadigd raakt door hevige weersomstandigheden.

Bootstalling Lelystad

Ben je op zoek naar een plek in Lelystad waar je veilig en op flexibele tijden je boot kunt stallen? Jaarlijks kost bootstalling gemiddeld 50 tot 70 euro per strekkende meter; de prijs wordt bepaald door de bootbreedte en de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling. Bij sommige stallinghouders kun je ook terecht voor extra services, waar het afspuiten van het onderwaterschip en een haal- en brengservice voorbeelden van zijn.

Opslag voor goederen

Mini opslag Lelystad

Een mini opslag in Lelystad is een handige oplossing als je gaat verhuizen, verbouwen of om een andere reden tijdelijk extra opslag wilt. In een mini opslag kunnen kleine meubels, gereedschap of enkele verhuisdozen worden gestald. Je kunt bij veel stallinghouders uit verschillende afmetingen kiezen; de kleinste optie is vaak een opslag van 1 m3.

Kosten stalling Lelystad

Gemiddeld betaal je voor een camper stalling jaarlijks tussen de 200 en 700 euro. Gemiddeld kost een caravanstalling je tussen de 150 en 400 euro per jaar. De keuze tussen binnenstalling (overdekte stalling) of buitenstalling en de grootte van je caravan of camper zijn van invloed op de kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stalling in Lelystad.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Gemiddeld ben je jaarlijks 80 euro per strekkende meter kwijt voor de binnenstalling van een camper tot 260 cm breed. Voor het stallen van een caravan tot en met 250 cm breed ben je jaarlijks ook gemiddeld 80 euro per strekkende meter kwijt. Jaarlijks betaal je gemiddeld 70 euro per meter voor een boot op een trailer tot 3 meter; voor motorstalling betaal je 180 euro in totaal.

Camper stalling

Factoren die kosten van stalling bepalen in Lelystad

De kosten voor een stalling in Lelystad worden bepaald door verschillende factoren, onder andere door de keuze tussen een binnenstalling of een buitenstalling. Doorgaans is een buitenstalling goedkoper dan een binnenstalling. Wel is het nadeel daarbij dat je caravan of camper niet tegen hagel, sneeuw, zon of regen beschermd is.

Andere factoren die de uiteindelijke prijs van de stalling bepalen, zijn de lengte en de breedte van je camper of caravan. Je moet bij sommige stallingen bovendien een toeslag betalen als je meerdere keren per jaar over je camper of caravan wilt beschikken. Overleg daarom van tevoren met de stallinghouder over een eventuele meerprijs voor het laten uitparkeren van je camper of caravan.

Waarop letten bij kiezen stalling Lelystad

Als je een stalling gaat kiezen, kun je verschillende zaken in acht nemen. Een belangrijk punt om naar te kijken is de beveiliging van de stalling, omdat dat ook iets is dat verzekeringsmaatschappijen belangrijk vinden. Een ander punt dat je kunt checken zijn de voorwaarden: daardoor weet je bijvoorbeeld zeker in welke gevallen je extra voor de stalling moet betalen.

Opslag voor caravan

Eenvoudig prijzen stallingen Lelystad vergelijken

Je zit goed bij MyGo als je tarieven van stallinghouders in Lelystad wilt vergelijken voor de beste optie binnen budget. Offertes aanvragen bij meerdere stallinghouders is een van de opties die je in de MyGo Matchmaker hebt. Je kunt ook telefonisch worden doorverbonden met een stallinghouder in Lelystad, een terugbelverzoek indienen of een vragenformulier invullen.

Snel een stalling in Lelystad nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze stallingen kunnen uitvoeren, klik je hier!

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!