Betrouwbare stalling verhuurbedrijven in Maastricht

Vind eenvoudig een stalling of stallingsruimte in Maastricht

Zoek je in Maastricht veilige stalling, bijvoorbeeld een camperstalling of caravanstalling? MyGo biedt graag hulp bij het vinden van een stalling om je caravan of camper buiten de vakantieperiode te stallen. Met behulp van de MyGo Matchmaker vind je snel en moeiteloos een betrouwbare en veilige stalling in Maastricht.

Direct een Stalling in Maastricht?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Stalling caravan

Caravanstalling Maastricht

Zoek je in Maastricht een betrouwbare caravan stalling om je caravan buiten de vakantieperiode veilig te stellen? De gemiddelde kosten voor caravanstalling hangen af van de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling en van de lengte en breedte van je caravan. Een goed beveiligde en overdekte caravanstalling zorgt ervoor dat je caravan beschermd is tegen vandalisme, inbraak en diverse weersomstandigheden.

Camperstalling Maastricht

Ben je op zoek naar een veilige camper stalling in Maastricht om je camper buiten de vakantieperiode te stallen? Hoeveel je voor camperstalling betaalt, hangt af van de lengte en breedte van je camper en van de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling. Wanneer je camper veilig opgeborgen staat in een stalling, bespaart dat je zorgen over vandalisme, inbraak of beschadigingen.

Camper stalling

Motorstalling Maastricht

Naast stalling voor caravans of campers kun je in Maastricht terecht voor motorstalling. Met name als je een motor hebt waar je niet zo vaak op rijdt, is dat een goede optie. Je weet dan zeker dat de motor beschermd is tegen inbraak of vandalisme en dat hij niet beschadigd raakt door hevige weersomstandigheden.

Bootstalling Maastricht

Ben je in Maastricht op zoek naar een flexibele en veilige bootstalling? Bootstalling kost jaarlijks gemiddeld 50 tot 70 euro per strekkende meter; de prijs wordt bepaald door de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling en de bootbreedte. Sommige stallinghouders bieden ook extra services aan, zoals het afspuiten van het onderwaterschip en een haal- en brengservice.

Opslag voor goederen

Mini opslag Maastricht

Een mini opslag in Maastricht biedt uitkomst als je gaat verhuizen, verbouwen of om een andere reden tijdelijk extra opslag wilt. In een mini opslag kun je kleine meubels, gereedschap of enkele verhuisdozen kwijt. De kleinste optie is veelal een opslag van 1 m3 en bij veel stallinghouders heb je keuze uit verschillende afmetingen.

Kosten stalling Maastricht

De gemiddelde prijs die je jaarlijks voor een camper stalling betaalt, ligt tussen de 200 en 700 euro. Gemiddeld betaal je voor een caravanstalling tussen de 150 en 400 euro per jaar. De grootte van je caravan of camper en de keuze tussen binnenstalling (overdekte stalling) of buitenstalling zijn van invloed op de kosten.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stalling verhuurbedrijf in Maastricht.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Voor de binnenstalling van een camper tot 260 cm breed ben je gemiddeld 80 euro per strekkende meter per jaar kwijt. Ook voor het stallen van een caravan tot en met 250 cm breed betaal je gemiddeld 80 euro per strekkende meter per jaar. Voor motorstalling betaal je jaarlijks 180 euro in totaal; voor een boot op een trailer tot 3 meter betaal je gemiddeld 70 euro per meter.

Camper stalling

Factoren die kosten van stalling bepalen in Maastricht

De keuze tussen een binnenstalling of een buitenstalling is een van de factoren die bepalen hoeveel je voor een stalling in Maastricht betaalt. Doorgaans is een buitenstalling goedkoper dan een binnenstalling. Een buitenstalling biedt je camper of caravan echter geen bescherming tegen regen, zon, sneeuw of hagel.

Ook de lengte en de breedte van je caravan of camper hebben invloed op de uiteindelijke prijs van staling. Heb je je camper of caravan meerdere keren per jaar nodig, dan is het bij sommige stallingen bovendien zo dat je een toeslag moet betalen. Bespreek daarom eerst met de stallinghouder of je een meerprijs betaalt voor het laten uitparkeren van je caravan of camper.

Waarop letten bij kiezen stalling Maastricht

Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van een stalling. Verzekeringsmaatschappijen hechten waarde aan de beveiliging van de stalling, dus dat is een belangrijk punt om te controleren. Een ander punt dat je kunt checken zijn de voorwaarden: daardoor weet je bijvoorbeeld zeker in welke gevallen je extra moet betalen voor de stalling.

Opslag voor caravan

Eenvoudig prijzen stallingen Maastricht vergelijken

Bij MyGo zit je goed als je tarieven van stallinghouders in Maastricht wilt vergelijken voor de beste optie binnen budget. Offertes aanvragen bij meerdere stallinghouders is een van de opties in de MyGo Matchmaker. Ook mogelijk is het invullen van een vragenformulier, het indienen van een terugbelverzoek en een telefonische verbinding met een stallinghouder in Maastricht.

Snel een stalling verhuurbedrijf in Maastricht nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze stalling verhuurbedrijven kunnen uitvoeren, klik je hier!