Betrouwbare stalling verhuurbedrijven in Venlo

Vind eenvoudig een stalling of stallingsruimte in Venlo

Zoek je veilige stalling, bijvoorbeeld een camperstalling of caravanstalling, in Venlo? MyGo helpt je graag met het vinden van een stalling om je caravan of camper buiten de vakantieperiode te stallen. Een veilige en betrouwbare stalling in Venlo heb je zo gevonden als je de hulp van de MyGo Matchmaker inschakelt.

Direct een Stalling in Venlo?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel 085 106 1600.

Stalling caravan

Caravanstalling Venlo

Ben je in Venlo op zoek naar een betrouwbare caravan stalling om je caravan veilig te stellen buiten de vakantieperiode? De lengte en breedte van je caravan en de keuze tussen binnenstalling en buitenstalling zijn van invloed op de prijs van caravanstalling. Met een goed beveiligde en overdekte caravanstalling heb je de zekerheid dat je caravan beschermd is tegen diverse weersomstandigheden, inbraak en vandalisme.

Camperstalling Venlo

Wil je je camper buiten de vakantieperiode ergens stallen en ben je daarom op zoek naar een veilige camper stalling in Venlo? De gemiddelde kosten voor camperstalling worden bepaald door de lengte en breedte van je camper en door de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling. Wanneer je camper veilig opgeborgen staat in een stalling, hoef je je geen zorgen te maken over vandalisme, inbraak of beschadigingen.

Camper stalling

Motorstalling Venlo

Naast stalling voor een caravan of camper kun je in Venlo terecht voor motorstalling. Dat is vooral een handige optie als je een motor hebt waar je niet zo vaak op rijdt. Je weet dan zeker dat de motor tegen inbraak of vandalisme beschermd is en dat hij niet beschadigd raakt door hevige weersomstandigheden.

Bootstalling Venlo

Ben je op zoek naar een plek in Venlo waar je veilig en op flexibele tijden je boot kunt stallen? Bootstalling kost jaarlijks gemiddeld 50 tot 70 euro per strekkende meter; de prijs wordt bepaald door de keuze tussen binnenstalling of buitenstalling en de bootbreedte. Sommige stallinghouders bieden ook extra services aan, waar het afspuiten van het onderwaterschip en een haal- en brengservice voorbeelden van zijn.

Opslag voor goederen

Mini opslag Venlo

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je om een andere reden tijdelijk extra opslag nodig, dan is een mini opslag in Venlo een goede optie. In een mini opslag kunnen kleine meubels, gereedschap of enkele verhuisdozen worden gestald. Bij veel stallinghouders kun je uit verschillende afmetingen kiezen; de kleinste optie is een opslag van 1 m3.

Kosten stalling Venlo

Voor een camper stalling betaal je jaarlijks gemiddeld tussen de 200 en 700 euro. De gemiddelde prijs die je per jaar voor een caravanstalling betaalt, ligt tussen de 150 en 400 euro. De kosten hangen van meerdere factoren af, waaronder de grootte van je caravan of camper en de keuze tussen binnenstalling (overdekte stalling) en buitenstalling.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste stalling verhuurbedrijf in Venlo.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Voor de binnenstalling van een camper tot 260 cm breed betaal je gemiddeld 80 euro per strekkende meter per jaar. Ook het stallen van een caravan tot en met 250 cm breed kost gemiddeld 80 euro per strekkende meter per jaar. Een motor stallen kost jaarlijks 180 euro; een boot op een trailer tot 3 meter breed kost gemiddeld 70 euro per meter per jaar.

Camper stalling

Factoren die kosten van stalling bepalen in Venlo

De kosten voor een stalling in Venlo hangen van verschillende factoren af, onder andere van de keuze tussen een binnenstalling of een buitenstalling. Voor een binnenstalling betaal je doorgaans meer dan voor een buitenstalling. Wel is het nadeel daarbij dat je caravan of camper niet tegen hagel, sneeuw, zon of regen beschermd is.

Ook de lengte en de breedte van je camper of caravan spelen een rol bij de uiteindelijke prijs van de stalling. Je moet bij sommige stallingen bovendien een toeslag betalen als je meerdere keren per jaar over je camper of caravan wilt beschikken. Overleg daarom van tevoren met de stallinghouder of je een meerprijs betaalt voor het laten uitparkeren van je camper of caravan.

Waarop letten bij kiezen stalling Venlo

Je kunt rekening houden met verschillende zaken bij het kiezen van een stalling. Een belangrijk punt om naar te kijken in het kader van verzekeringen is de beveiliging van de stalling. Ook kun je de voorwaarden controleren, zodat je weet in welke gevallen je een meerprijs moet betalen voor de stalling.

Opslag voor caravan

Eenvoudig prijzen stallingen Venlo vergelijken

Wie tarieven van stallinghouders in Venlo wil vergelijken voor de beste optie binnen diens budget, zit goed bij MyGo. Het aanvragen van offertes bij meerdere stallinghouders is een van de opties die de MyGo Matchmaker biedt. Ook kun je een online vragenformulier invullen, telefonisch worden doorverbonden met een stallinghouder in Venlo of een terugbelverzoek indienen.

Snel een stalling verhuurbedrijf in Venlo nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

Voor meer informatie over MyGo of alle diensten die onze stalling verhuurbedrijven kunnen uitvoeren, klik je hier!