Terug naar diensten
Surveillancedienst

Surveillancedienst

Het preventief bewaken en controleren van jouw bedrijf of winkel zorgt ervoor dat je bedrijf ook buiten sluitingstijd goed wordt bewaakt.

Ben je op zoek naar een professionele surveillancedienst om jouw bedrijf te beveiligen? MyGo helpt je graag. Met de MyGo Matchmaker vind je direct een gekwalificeerd beveiligingsbedrijf bij jou in de buurt.

Kosten surveillancedienst

De kosten voor een mobiele surveillance liggen tussen de 40 en 50 euro per uur. De uiteindelijke prijs kan erg verschillen per type opdracht en de tijden van een klus. In onderstaande tabel zie je een aantal prijsvoorbeelden per klus. Let er dus wel op dat dit slechts indicaties zijn. De werkelijke prijzen kunnen verschillen.

Soort surveillancedienst

Gemiddelde kosten

Surveillanceronde

€ 25 (per 10 minuten)

Brandronde en sluitronde

€ 25 (per 10 minuten)

Personeelsbegeleiding

€ 25 (per 10 minuten)

Abonnement alarmopvolging bedrijf

€ 400 - € 500

Abonnement alarmopvolging particulier

€ 300 - € 400

Alarmopvolging particulier (eenmalig)

€ 40 (eerste 30 minuten)

Vervolgtarief particulier

€ 35 (per extra 30 minuten)

Alarmopvolging bedrijf (eenmalig)

€ 50 (eerste 30 minuten)

Vervolgtarief bedrijf

€ 40 (per extra 30 minuten)

Surveillancedienst

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance zorgt ervoor dat jouw winkel of bedrijfspand ook buiten openingstijden goed wordt bewaakt. Daarnaast ben je niet altijd zelf in staat om op te volgen als het alarm in jouw winkel of bedrijfspand afgaat. Daarom kan een professionele surveillancedienst de alarmopvolging voor je uit handen nemen. De specialisten zullen tevens regelmatig langsrijden of lopen bij jouw bedrijfspand. Op deze manier voorkomen ze brand, inbraak en bijvoorbeeld vandalisme. Tevens zal de aanwezigheid van een surveillancedienst eventuele inbrekers afschrikken. Mobiele surveillanten zullen op afgesproken tijden, maar ook op willekeurige tijdstippen langskomen. Zo zullen criminelen geen patroon kunnen ontdekken in de surveillancerondes. Een surveillancedienst doet veelal de volgende taken:

Bedrijfsbeveiliging en terreinbeveiliging

De surveillanten van MyGo kunnen 24/7 je terrein en bedrijfspanden bewaken en zullen actiegericht onderhandelen bij eventuele problemen. Ze zullen bedrijfsgebouwen of kantoorgebouwen voor je beheren, afsluitrondes en brandrondes doen en preventief eventuele brandgevaarlijke of inbraakgevoelige situaties oplossen. Denk hierbij aan het correct sluiten van ramen en deuren, het uitschakelen van machines en verlichting en het inschakelen van het alarmsysteem en het brandalarm. Ook vroeg in de ochtend kunnen ze een surveillanceronde doen en het gebouw en bedrijventerrein voor jouw openen.

Alarmopvolging als het alarm afgaat

Onze ervaren beveiligers zullen het gehele jaar door, dag en nacht, zorgen voor een snelle en effectieve alarmopvolging. Wanneer het alarm afgaat in jouw winkel of bedrijfspand zullen onze beveiligers een surveillanceronde maken en controleren op sporen van inbraak, schade of eventueel brand. Indien dit nodig is, zal de surveillancedienst contact opnemen met de politie. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken.

Inbraak rapporteren en afhandelen

Wanneer er overdag een alarmsituatie ontstaat wil je het liefst dat dit snel wordt afgehandeld. Zodat de werkzaamheden van jou en je medewerkers zo min mogelijk worden verstoord. Onze professionele surveillancediensten zorgen ervoor dat een eventuele alarmsituatie netjes wordt afgehandeld en gerapporteerd. Zo hoef jij je er geen zorgen over te maken en kostbare tijd aan te besteden.

Surveillancedienst

Bespaartips van MyGo

Je kunt op de volgende manieren geld besparen op surveillancediensten.

  • Vergelijk verschillende surveillancediensten. Vraag bij meerdere surveillancediensten offertes op. Zo kun je deze met elkaar vergelijken en de meest geschikte surveillancebedrijf binnen jouw budget vinden.
  • Kies voor een surveillancebedrijf uit de buurt. Op deze manier zul je kosten besparen op de voorrijkosten. Sommige surveillancediensten rekenen binnen een bepaald aantal kilometers zelfs helemaal geen voorrijkosten.
  • Sluit een abonnement af. Als je een abonnement afsluit zul je doorgaans een korting krijgen op de surveillancediensten. Bovendien ben je er altijd zeker van dat er wordt gezorgd voor een betrouwbare alarmopvolging.

MyGo helpt je graag

Met de Matchmaker van MyGo vind je zonder zoeken direct de best passende surveillancedienst bij jou in de buurt. De Matchmaker is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar. Telefonisch contact kan ook! Je kunt ons tijdens openingstijden bellen op 085 106 1600.

Waarom MyGo?
  • Direct een specialist geregeld
  • Snel een offerte binnen
  • Alleen betrouwbare bedrijven!
Lees meer ...
Onze belofte aan jou:
  • Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
  • Direct hulp via ons service center
  • Nauwkeurige bedrijfsselectie
Hulp nodig? Max staat voor je klaar!

Hulp nodig? Ons service team staat voor je klaar!